Den italienske oliventapanade

Det italienske køkken er bygget op på et meget enkelt og super vigtigt grund princip 3 SIMPLE TING!!! Det betyder- alle smagskomponenter handler basisk set, om 3 enkle hovedingredienser som skaber en samlet helhed. Og lige her - der nagler de den bare 100% [caption id="attachment_1038" align="aligncenter" width="960"]Den rene velsmag Den rene velsmag[/caption] Budget max: 10 kr Arbejdstid 3 min . Destination: Madhimlen Holdbarhed: 2-3 dage på køl ( hvis den overlever så længe ) Det skal du bruge : 2 glas sorte oliven ( den helt billige fra NETTO er helt okey til denne her) 2 fed hvidløg 4-6 sp ske olivenolie salt/peber Hele dynen op i en beholder, og så blend det hele sammen. Server den med små ristet stykker brød- eller skær gulerødder, bladselleri ect i slængler og brug tapanaden som dip- Jeg lover dig en tur fra kulden til syden i den ene mundfuld :D 16684673_10154186223422201_1889882440_n