ceviche med laks & rejer

En af mine absolutte favoritter til en god snack- forret eller bare fordi er Ceviche. [caption id="attachment_1200" align="aligncenter" width="960"]Ceviche med laks og rejer Ceviche med laks og rejer[/caption] Her har jeg lavet en med laks - rejer og advokado. Min mine dejlige skønne Silas på 11 år elsker denne her- så fadet er støvsuget når den står på bordet Den er nem at lave og ungerne elsker at være med   2 pers. ( forret eller snack udgaven) 1 stk/min 125 g  rå laks  ( har bedst af at have været frossen først lige som sushi) 1 håndfuld rå rejer ( frosne og optøet) 1 citron 2 lime 1-2 fed hvidløg ( fint hakket,IKKE presset) Frisk persille Frisk mynte 1 spske rødløg 1 advokado 1 tske sesamolie salt/citronpeber Laksen hakkes i små mundrette stykker, rejerne renses og begge dele lægges i en skål. saften fra en 1/2 citron og 1 lime presses ud over laks og rejer - sammen med en håndfuld hakket persille- og hviløgene. plastfolie over og i køleskabet 1- 2 timer - afhængig af din smag i hvor råmarinerede du kan lide din fisk, jeg kan lide begge dele, men jo længere du marinere i citrussaften, jo mere hård bliver fisken. Ved anretning. En advokado skæres i smukke skiver, og lægges som en bund på tallerken, anret laks og rejer oven på. top det med hakket rødløg, hakket mynte og plukket persille. drissel med sesam olie. Server med den anden halvdel af citronen og lime i både. sammen med ristet brød. [caption id="attachment_1199" align="aligncenter" width="960"]Ceviche med laks og rejer Ceviche med laks og rejer[/caption] Mums Tips: alle rå fisk kan bruges, og du kan vælge at putte hakket frisk chili i marinaden og når du anretter , det giver også god mening ;) Velbekommen APRIL