I dag forkæler jeg mig selv og mit hofte mål - og skider højt og flot på fitness guderne & gudinderne!

Jeg er ellers en,  synes jeg selv ;) , som lever nogenlunde retliniet og sundt- Dog må jeg bryde sammen og tilstå- uanset hvor meget div fitness trunter i stanglækre kropsmål og trænings outfit, eller veltrænet bøffehorn og mænd med nøgne muskuløse overkroppe og stramme MEGET stramme tights siger det- så er er mandler og div proteindrikke FANDEME IKKE LÆKKERIER ELLER HYGGEMAD til syndig forkælelse af ganen!! Så i dag søndag - har jeg besluttet mig for, at hylde min ret til en 2 cm forøgelse på mine hoftemål, efter indtagelsen af denne lille frække syndige mundfuld ! Jeg har været en fan af denne frække firser klassikere siden jeg fik den som barn- elsker den, og er den på en menukort på et spisested, bestiller jeg den - og jeg behøver virkelig ikke andet end den!! Desværre er det de færreste steder der i dag har retten og de som har, laver den ikke selv fra bunden af- det er tit færdigkøbte panerede oste og smager af absolut ingen ting - Og det er så frygteligt LET at lave ....Og smager SÅ meget bedre .... Frituresteg Camembert med fritteret persille og solbærsyltetøj : Og det tager ingen tid at lave !! [caption id="attachment_1414" align="aligncenter" width="960"]MUMS.. MUMS..[/caption] 1 Camembert ( IKKE BRIE, men det er i sidste ende afhængig af smag og behag, men den billige fra Netoo 9.95 er ganske glimrende ) 2 spsk mel og vand Rasp et lille bundt persille ( frisk) 1 skrive frisk brød - jeg fortrækker rugbrød- andre hvidt brød - det er en smagssag) Solbærsyltetøj. 4 dl olie Og så går vi igang .... [caption id="attachment_1415" align="aligncenter" width="960"]Processen - nemt og hurtigt Processen - nemt og hurtigt[/caption] Pisk mel og vand sammen til en tyk cremet jævning- hæld raspen op i en anden skål- Vend osten i meljævningen og over i raspen, dæk osten godt, - så retur i jævningen og retur i raspen. Jeg dækker 2 gange, så er jeg sikker på en panering, der dækker osten så den ikke flækker under friturestegningen - Sæt olien over i en lille passende gryde når det syder rundt om et lille stykke træ ( tandstik er glimrende til formålet) er olien varm nok. Osten lægges i olien med en huls- ( sikkerhed - sikkerhed og atter sikkerhed- Det er en gudespise, men varm olie er ikke til at spøge med) kog den ca 3-4 min på hver side til den er gylden og sprød- OP med osten- lad den sætte sig, og mens den gør det, smør du brødet. OG så tager du den friske persille op på hulsien, og giver den et hurtig dyb ( 5-10 sek)  i den varme olie- PAS PÅ, det kan sprutte så dæk din hånd med et viskestykke, så du ikke kommer til skade- Anret osten på brødet med solbærsyletøj og den fritteret persille på toppen... VELBEKOMMEN <3 APRIL