Plantebaseret Kakao med Candy Cane

16084 Varm Plantebaseret kakao med Candy Cane 25 g Plantebaseret smør ( se opskrift på den hjemmelavet udgave efter denne opskrift) 50 g kakao (ca. 1 dl) 1 liter mandelmælk / vaniliesoya kan bruges 85 g sukker (ca. 1 dl) 1 knivspids muskatnød 1 knivspids lakridspulver 4 knuste candycanes ( slikstokke ) 1 pose marsmellow ( Den Plantebaseret udgave kan købe f.eks Astrid og Aberne eller andre specialforretninger ) Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt kakao og varm blandingen godt igennem under omrøring. Pisk mandelmælken i lidt efter lidt og bring blandingen i kog. Smag til med sukker- lakrids og muskatnød. Lad kakaoen kogen ind for svag varme i 5 min. knus stikstokkene til grove chunks og hæld med rund hånd dem i en kop- hæld kakaoen over og pynt med marsmellow og stik en slikstok i kruset som rørepind :D Til de voksne kan der hældes en lille hyggelig sjat brandy i - ikke meget , men nok til at give den der hyggelige lune fornemmelse :D Opskrift vegansk smør her : http://aprilchris.bloggersdelight.dk/2017/01/728/