Mandel/Choko drømme

[caption id="attachment_743" align="aligncenter" width="768"]Mandel/Choko drømme Mandel/Choko drømme[/caption] 1/2  kop mandel smør 1 1/4  kop floremelis, 5 spiseskefulde Plantebaseret smør semi-smeltet, 3/4 kop chokolade knapper ( Plantebaseret fås hos Astrid & Aberne og andre special butikker ) , 1 spiseskefuld kokosolie Bland  mandel smør, floremelis & det blødgjort smør  i en skål. Tilsæt finthakket chokolade i massen. Jeg brugte en dejskraber og det tager kun et par minutter at blande. Rul massen til  16  mellemstore bolde og sæt dem på et bagefad og put dem i fryseren.  Sæt en tandstikker i hver inden du køler dem, det gør det nemmere at dyppen dem i chokoladen, når de er blevet helt kolde.  ca 3-4 timer i fryseren Smelt chokoladen  med kokosolie over et vandbad. Dyp de kolde chokolade bolde én ad gangen i chokoladen. Hvis du laver et større parti, skal du nok blot tage par  bolde ud af fryseren ad gangen for at sikre, at de ikke tør imellem hænderne på dig :) Sæt boldene, nu dyppet i chokoladen, retur på en plade og pynt dem lidt spiseligt glimmer eller anden pynt du synes er festligt . og så retur på køl, til de skal spises - Tro mig de bliver et hit- hos både børn og voksne