Den Ultimative Sriracha Burger vegetarisk

En burger er ikke bare en burger- Den ved vi alle. I dag er en burger meget mere -- det er for de fleste, i dag en passion og faktisk på mange på mange planer en gourmet oplevelse, men så skal man også lige gå væk fra den kedelige burger klasket sammen af oksekød, færdiglavet dårlig produceret burgerboller fra supermarked og og div kedeligt i midten ale den lokale grillbar- Der ER andet en fed industri mayo og ditto thousand islands dressing at putte i en burger .. Jeg vil gerne præsenter dig for ... Den Ultimative Sriracha Burger ultimate-sriracha-burge 250 g. 18-24 % hakket oksekød 2 spsk sojasauce 5 spsk Sriracha 2 tsk. friskkværnet sort peber 4 skiver tykke skiver bacon 1 store rødløg, skrællet, skåret i 50 mm tykke løgringe 2 dl blåskimmelost dressing 4 brioche boller ( se opskrift her: 4 tykke skiver schweizisk ost - ( med god smelteevne og smag) 1 tomat, tyk skiveskåret Rucola Mix kød- soya- 2 1/2 spsk Sritacha sammen med friskkvænet peber i en skål, vigtig ikke at overrøre kødet. Forvarm grillen til medium høj varme. mens du steger den tykkeskåret bacon på en middelvarm pande, når baconen er stegt sprød, tage den af og de tykke løgskiver steget i baconfedtet til er bløde og carameliseret, forvent  20 til 25 minutter, på lav varme Grill burgere,vendt dem ca hver 4 til 41/2 minutter til de er færdige eller indtil et stegetermometer registrerer 55- 60 grader ( så er bøffen medium stegt) Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte nedover bøffen over grillen Rør blåskimmeldressingen sammen med resten af Shrirachaen Rist bollerne let  på grillen i det sidste minut af tilberedningstiden. Saml burgeren. Spred blå ost blandingen på begge halvdele af  bollen. læg bøffen i bunden af bollen, to stykker bacon, karameliseret løg, en skive tomat og en lille håndfuld rucola på toppen. Server burgeren med hjemmelavet fries Bruge evt den resterende sauce som dypning sauce. LÆKKERT :D