Grønne bønne fritter med sesam puré
Hvad er mere lækkert end en lille lækker frisk ret, som emmer af velsmag.
Denne lille lette og meget velsmagende sag er nemt og nogenlunde hurtig at tilberede.
Jeg bruger til forret, snack eller som i aften, min aftensmad som stjernen
2 pers.
250 g grønne friske bønner
100 g sesam frø
Neutral olie
1/2 t.ske sukker
salt/peber
Start med at blanchere dine friske bønner- op med dem og krydder dem med salt & Peber– sæt dem over og køle og druppe af.
Varm en pande op til høj temperatur- når den er rygene varm hældes sesamfrø på- og her skal du være rap på fingerne- du skal kaste dem undt på panden, de skal ristes uden at tage alt for meget farve – Af med dem og op i en morter-. Her begynder du at male dem, og når du har fået en “tør” masse, hælder du 2 spske olie i sammen med sukker- og så røre du det ind i sesammassen. Du tilføre olie til du opnår den ønskede glatte pure konsistens
Sæt pureen tilside.
Varm panden op igen, tilfør 1 spske olie, når den er varm op med de bønne og rist dem til de bliver sprøde.
Anret bønnerne og drissel med sesam puréen
Velbekommen
APRIL
Ingen kommentarer endnu