Plantebaseret Kebab med Baba ganoush

Plantebaseret Kakao med Candy Cane

16084

Varm Plantebaseret kakao med Candy Cane

25 g Plantebaseret smør ( se opskrift på den hjemmelavet udgave efter denne opskrift)
50 g kakao (ca. 1 dl)
1 liter mandelmælk / vaniliesoya kan bruges
85 g sukker (ca. 1 dl)
1 knivspids muskatnød

1 knivspids lakridspulver

4 knuste candycanes ( slikstokke )

1 pose marsmellow ( Den Plantebaseret udgave kan købe f.eks Astrid og Aberne eller andre specialforretninger )

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt kakao og varm blandingen godt igennem under omrøring. Pisk mandelmælken i lidt efter lidt og bring blandingen i kog. Smag til med sukker- lakrids og muskatnød. Lad kakaoen kogen ind for svag varme i 5 min.
knus stikstokkene til grove chunks og hæld med rund hånd dem i en kop- hæld kakaoen over og pynt med marsmellow og stik en slikstok i kruset som rørepind 😀

Til de voksne kan der hældes en lille hyggelig sjat brandy i – ikke meget , men nok til at give den der hyggelige lune fornemmelse 😀

Opskrift vegansk smør her : http://aprilchris.bloggersdelight.dk/2017/01/728/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret Kebab med Baba ganoush