Plantebaseret Kakao med Candy Cane
Varm Plantebaseret kakao med Candy Cane
25 g Plantebaseret smør ( se opskrift på den hjemmelavet udgave efter denne opskrift)
50 g kakao (ca. 1 dl)
1 liter mandelmælk / vaniliesoya kan bruges
85 g sukker (ca. 1 dl)
1 knivspids muskatnød
1 knivspids lakridspulver
4 knuste candycanes ( slikstokke )
1 pose marsmellow ( Den Plantebaseret udgave kan købe f.eks Astrid og Aberne eller andre specialforretninger )
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt kakao og varm blandingen godt igennem under omrøring. Pisk mandelmælken i lidt efter lidt og bring blandingen i kog. Smag til med sukker- lakrids og muskatnød. Lad kakaoen kogen ind for svag varme i 5 min.
knus stikstokkene til grove chunks og hæld med rund hånd dem i en kop- hæld kakaoen over og pynt med marsmellow og stik en slikstok i kruset som rørepind 😀
Til de voksne kan der hældes en lille hyggelig sjat brandy i – ikke meget , men nok til at give den der hyggelige lune fornemmelse 😀
Opskrift vegansk smør her : http://aprilchris.bloggersdelight.dk/2017/01/728/
Ingen kommentarer endnu