D. 4 April 2019 – og jeg har fødselsdag <3

Puha det er godt nok længe siden jeg har skrevet herinde .. Og i dag bliver en kort en … Dagen i dag, d 4 april 2019… en smuk solrig dag.. og ikke mindst og endnu vigtigere MIN FØDELSDAG 2018 var et begivenhedsrigt år – og 2019 er allerede nu et mere fantastisk år. Jeg har åbnet en lille kro, sammen med min veninde og partner. En kro med fokus på dansk mad, danske traditioner og dansk smørrebrød. Og i som kender mig eller har fuld med herinde, ved jeg...

Det plantebaseret alternativ til æg i mad og bagværk

En af de mange udfordringer mange står med når de gerne vil over på en mere plantebaseret kost er, KAN JEG SÅ BAGE BRØD OG KAGER??? Hvad nu når jeg bager? .. Kan jeg det uden æg? Eller når jeg skal røre en plantefars??- Hvad skal jeg bruge som bindemiddel ? Kan jeg det uden æg? JUP DET KAN DU GODT 😉 Og det er faktisk ret nemt, og kræver ikke de store “speciel” indkøb.. Ofte er den nedenstående nævnte ting, noget du allerede har i dine køkkenskabe, skåle eller...

Reflektion!

Det er tirsdag .. Tirsdag d 24 Juli 2018 – og jeg er stadig sygemeld med “akut belastning syndrom” og sat på bænken. Jup … Det er den officielle betegnelse på akut stress i dagens Danmark. Den første ordre, når man er røget der ud hvor jeg er pt, er lægens ordre om at cutte alt der har med arbejde at gøre, faktorer i dit liv hvor du skal tage stillig til mere end om du skal på WC eller ej ect. Well DET er sgu nemmere sagt, end udført...

Det der skønne italienske focaccia brød

IIIhhhh kender i det der, sommer er over os – solen skinner og vi drømmer om en ferie til det smukke Italien, fyldt med lækkert mad, gode vine, og smukke landskaber Min mand er jo ( som efterhånden er gået op for mange, italiener fra sin mama´s side af) italiensk. Og han er besat af italiensk mad… Han evner dog selv kun at lege med at perfektionere sin pizadej og tomatsovs.. og might i ad, jeg føre på den konto hehe.. DET er han sgutte så glad for… ( jo...

Den perfekte Pizza

Alle italienske mænd med respekt for sig selv, har sin egen opskrift på en rigtig god Pizza dej og en ultimative tomatsovs. Sovsen i sig selv er hele hemmeligheden bag din succes i det italienske køkken, for den udgøre grundbestanden i ret så meget af italiensk madlavningen Min mand er halv italiener og det er noget han er meget stolt af, mere end den danske del af ham. Han er så italiensk i hele sin gen-stuktur, at vi nu har en regulær madkamp i køkkenet i hvem der køre med...