Det er onsdag og vi skal forkæles ..

En afsløring af HVEM som er gæsteblogger imorgen! Og hun er HOT!! Samt en lille opskrift ..

Igår satte jeg en af mine ynglingsdrikke op her i en kold tid.

Den blev virkelig godt modtaget –

Så i dag smider jeg endnu en opskrift op- ikke det skal blive en vane med madopskrifter daglig herinde- nope- på Ingen måde! Dog må jeg jo gå bodsgang for mine “synder” 😀

Jeg skal lige bekendtgøre at jeg jo får min første gæsteblogger på den nye” ORDET ER DIT ” som kommer til at køre hver fredag på bloggen fra imorgen. :

Nemlig Tulle Krøyer.
Tulle blev landskendt i 2014, da hun, hendes hustru og deres 2 små børn, blev udsat for en voldsom chikane i den lille jyske by Mariager.
Chikanen blev så voldsom at familien valgte at sælge deres hus for 1 kroner, for at flytte væk fra området-

I febuar 2016, sendte DR dokumentaren ” Løgn eller Chikane i Mariager” som blev vinklet på den måde, så Tulle Krøyer pludselig fremstod som en løgner frem for et offer.

 

Der blev klaget i sagen og pressenævnet kom med deres afgørelse som kan læses her:

http://www.pressenaevnet.dk/2016/mariager-sagen/

Det er ingen hemmelighed at Tulle er blevet en nær højt elskede og meget værdsat veninde!
Og det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg bakker hele familien Krøyer op i denne her sag!!

Det de har været udsat for af både offentlighed og medierne er en regulær svinestreg og moderne heksejagt.
Set med mine øjne- er den også en vidnesbyrd om, hvor lavt vores samfund er ramlet i åndelighed – fornuft og evnen til at besidde en fornuftig kildekritik,og kritisk sans i det hele taget, når man ser eller læser noget i medierne.

ALT bliver slugt råt  og uden at man stopper op og bruger hoved.
Sagen udløste dødstrusler mod Tulle Krøyer, den udløste et helvede, som de færreste mennesker kan forstå eller forholde sig, fra “syge” mennesker!
Mennesker som ikke evner at forstå, at dette her land har IKKE ytringspligt, men ytringsfrihed, og denne er under straffeansvar j.fr straffeloven
!
Og den adfærd den har så skelsættende indflydelse på dem som de rammer- mere end nogen kan forstille sig, med mindre de selv har været det igennem.

Hvad Tulle vil skrive om imorgen- Se det ved jeg ikke – for ordet er hendes og KUN hendes 😀
16176065_10154125573902201_735870716_nTulle Krøyer og jeg, i Aftenshowet feb 2016.

 

 
OG SÅ …  jeg vil gerne rode bod på den lille lækkerbisk af en usundhed igår- og forføre jer alle med en lækkerbisk af rendyrket velsmag og sundhed idag.

 

Retten er vegansk eller semi vegansk- da jeg bruger feta i den, men det kan erstattes af et vegansk alternativ <3

Håber i vil nyde den <3

Ingredienser (4 personer):

Vegetar Kebab i rødkål

Kebab:

200 g kogte kikærter

100 g sorte kogte linser

100 g fintehakket valnødder

1 helt zitauløg

1 fed hvidløg, hakket

En lille håndfuld persille, skyllet grundigt, tørret og hakket

2 tsk. salt

Friskkværnet peber

1 tsk. spidskommen

Bredbladet persille

Grillspyd

evt. 50 g god feta

evt. harissapasta

Rødkål:

1 rødkålshoved

1 fin strimlet fennilke

2 spsk. Rødvinseddike/Balcamico

2 spsk. olivenolie

1 tsk. sirup eller honning

1 knivspids muskatnød

Salt og peber

Baba ganoush:

1 aubergine

½ dl tahin

Saft af 1½ citron

2 tsk spidskommen

1 fed hvidløg

Salt

Sådan gør du:

Kebab i rødkål

Kebab:

Blend/rør kikærter, valnødder og linser sammen med det revet løg, hvidløg og persille, salt og peber. Stød spidskommen i en morter og rør det i blandingen, saml evt farsen med en smule sesamolie og mel. Stil på køl.

Rødkål:

Tag de yderste blade af rødkålen, så du har fire-seks flotte blade alt efter sult. Halver rødkålshovedet og snit et kvart til et halvt alt efter behov og sult. Kom den snittede kål og fennilke i en skål og hæld eddike/balcamico, piskolivenolie, muskatnød og sirup sammen og hæld hen over. Lad det trække, mens du laver de øvrige ting, og smag til sidst til med salt og peber.

Baba ganoush:

Tænd ovnen på 200 grader. Prik auberginen med en gaffel og kom den hel ind i ovnen – ca. 30 minutter, til den begynder at skrumpe ind. Tag den ud og skær den over på langs. Skrab kødet ud med en ske. Stød spidskommen i en morter og blend alle ingredienserne. Smag til med salt.

Form farsen i kugler og kom det på pinde. Grill først i 10 min i en ovn, så steg den sprøde i olie på en pande, til det er sprødt. Tag et rødkålsblad og kom en smule baba ganoush og lidt rødkål i. Kom den stegte vegetar kebab over, og drys med persille og evt. feta og harissa og lidt sesamnolie som dressing

 

b2e9ab2176b4f71909cf0c883fb69716 d3586d5bef6f07571c8e23d1898c94cf

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er onsdag og vi skal forkæles ..