Vilde Svampesuppe med trøffel

Den italienske oliventapanade

Det italienske køkken er bygget op på et meget enkelt og super vigtigt grund princip

3 SIMPLE TING!!!

Det betyder- alle smagskomponenter handler basisk set, om 3 enkle hovedingredienser som skaber en samlet helhed.

Og lige her – der nagler de den bare 100%

Den rene velsmag

Den rene velsmag

Budget max: 10 kr
Arbejdstid 3 min .

Destination: Madhimlen
Holdbarhed: 2-3 dage på køl ( hvis den overlever så længe )
Det skal du bruge :
2 glas sorte oliven ( den helt billige fra NETTO er helt okey til denne her)

2 fed hvidløg

4-6 sp ske olivenolie

salt/peber

Hele dynen op i en beholder, og så blend det hele sammen.

Server den med små ristet stykker brød- eller skær gulerødder, bladselleri ect i slængler og brug tapanaden som dip- Jeg lover dig en tur fra kulden til syden i den ene mundfuld 😀

16684673_10154186223422201_1889882440_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde Svampesuppe med trøffel