Plantebaseret bærkage ( RAW)
Det her er en lækker mundfuld..
Hvem sagde at Plantebaseret var kedeligt??? … Ikke mig.
Denne kage er lige så smuk som den smager <3
Bund:
1 kop mandler
2 dadler
2 spsk smeltet kokosolie
Bærlag
1 kop gennemblødt cashewnødder (rå cashewnødder + vand – ligger i vandet og udbløder i mindst 3 timer)
½ -1 kop blandede bær ( Jeg brugte friske hindbær og blåbær)
1 tsk smeltet kokosolie
Hvid Chokolade top
1 kop gennemblødte cashewnødder ( se under bærlag )
½ tsk Kenko Tea økologisk ( Granulat – fås i te forretninger )
1 tsk smeltet kokosolie
2 tsk dadel pasta ***
25 ml smeltet kakaosmør
Topping
kakao Penne eller Kakao puvler
Bund
Blend mandler og dadler i foodprocessor eller med din stavblender indtil massen er fin (Tilføj flere dadler, hvis det er nødvendigt) Massen er færdig når den holder sammen , mens du klemmer mellem 2 finger
Bland smeltet kokosolie i massen til den er homogen.
Pres mandel/dadelmassen ned i en 10cm B x 5cm H mini springform kage – den skal være helt presset
Sættes i fryseren, mens du nu forbereder bær lag
Bærlag:
Blend alle ingredienser indtil bærmassen er tyk og glat (hvis den er for tyk, tilsættes en anden tsk kokosolie)
Tilføj evt flere bær, men det er efter din egen smage
Tag bunden ud af fryseren, og spred bær blandingen ud over bunden, i et jævnt lag
Sæt den retur i fryseren, mens forbereder den hvide chokolade.
Den hvide chokolade topping
Blend alle ingredienser indtil det hele er tyk og glat (tilføje mere dadel pasta, hvis du vil have den sødere) Ud med kagen igen og spred blandingen jævnt på bær lag
Pynt nu kage og sæt den retur i køleskabet, til den skal serveres ..
Opskriften er fra USA og er oversat det gør den ikke mindre god –
Ingen kommentarer endnu