Græskar/pecannødde fuged

Hvem kender ikke den der lille lækkersult der trænger sig på ind imellem.

Jeg gør!!
Og en af de opskrifter jeg er hel vild med er de her lækre græskar/pecannød fugde

De er nemme at lave og de smager som en mundfuld af himlen.
lav dem sammen ungerne, og HUSK at gemme dem væk, for ellers er de væk 🙂

clean-eating-pumpkin-and-pecan-fudge-vegan

Denne opskrift er i kop mål- så børnene kan være med …

1/2 kop økologiske cashew smør
1 kop økologisk græskar puré
1 kop økologisk kokosolie (smeltet / flydende)
3/4 kop økologisk ahornsirup
1/2 kop økologisk rå cacao pulver
1/2 kop økologisk rå græskarkerner
1/2 kop økologisk pecan stykker

Hak nødderne i passende størrelser .. Nogle fine andre i lidt større chunks.
rør alle ingredienser sammen i en mellemstår skål, til en homogen masse.
Hæld massen ud i en bageform ( 25 x 25 cm er passende ) og sæt den på køl i ca 1 time, til massen er fast. Tages ud på køkkenbordet og skær ud i mundrette stykker ( ca 14 stk) . pynt dem, pak dem ind i fint cellofan, og de bringer lykke på et hvert bord
Opbevare på køl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Art - 2016