Græskar/pecannødde fuged
Hvem kender ikke den der lille lækkersult der trænger sig på ind imellem.
Jeg gør!!
Og en af de opskrifter jeg er hel vild med er de her lækre græskar/pecannød fugde
De er nemme at lave og de smager som en mundfuld af himlen.
lav dem sammen ungerne, og HUSK at gemme dem væk, for ellers er de væk 🙂
Denne opskrift er i kop mål- så børnene kan være med …
1/2 kop økologiske cashew smør
1 kop økologisk græskar puré
1 kop økologisk kokosolie (smeltet / flydende)
3/4 kop økologisk ahornsirup
1/2 kop økologisk rå cacao pulver
1/2 kop økologisk rå græskarkerner
1/2 kop økologisk pecan stykker
Hak nødderne i passende størrelser .. Nogle fine andre i lidt større chunks.
rør alle ingredienser sammen i en mellemstår skål, til en homogen masse.
Hæld massen ud i en bageform ( 25 x 25 cm er passende ) og sæt den på køl i ca 1 time, til massen er fast. Tages ud på køkkenbordet og skær ud i mundrette stykker ( ca 14 stk) . pynt dem, pak dem ind i fint cellofan, og de bringer lykke på et hvert bord
Opbevare på køl
Ingen kommentarer endnu