ISKAFFE - En sommerdrik ( Plantebaseret)

Den plantebaseret bagles med Burger “N” Bacon ;)

Nogen gange er det okey ikke at lave maden fra bunden selv, og igår fredag snød jeg – med succes 🙂
Jeg gad simpelhen ikke lave det store kokkeri i køkkenet – efter en lang og hård uge, med sygdom, stress ect
Så det blev en lækker færdigtkøbt ( altså ikke hjemmebagt som vanligt)  bagles fra Miss Bagles, med ALDI´s fantastiske plantebaseret produkter!
Jeg er VIRKELIG blevet fan af ALDI og deres produkter her!De er billige, velsmagende og nemme at gå til!
16.95 kr for 2 burger – eller røget tofu, deres plantebaseret snitzler er også fantastiske til samme spise for 2 😉 – og jeg slipper for at stå og lave det hele selv fra bunden af 😉 når jeg har en doven dag !
Det er altså billigere end de traditionelle kød produkter, så selv om du ikke lever plantebaseret vil jeg anbefale dig at prøve at smage dem, de er gode til en kødløs dag 😉
Min kødspisende kæreste opdagede ikke, han ikke spise kød, og da han fik det fortalt, lignede han et stort spørgsmålstegn, og erklærede han skulle vist til at spise mere plantebaseret kost – for ” damn it det smager jo sindsygt godt”
Plantebaseret bagles med “burgerbøf” N “bacon”
Den ultimative hurtige løsning, fra start til maden står på bordet:  10 min 😉
20945621_10154911279197201_1997726393_o
Dette er så resultatet af et samarbejde mellem mit elskede mandolinjern, aldi´s veganske burger og røget tofu, salat hjemmerørt mayo og en hjemmelavet sød karrydressing, og tomat:
Miss Bagles veganske bagles ( kan købes i Brugsen- Irma  )
Burgerbøf (Aldi veganske køkken)
Røget tofu i meget tynde skiver stegt sprødt på panden ( Aldi veganske køkken) )
Hjemmerørt plantemayo ( kan købes færdiglavet i div butikker- men nemt at lave selv)
ALPRO neutral usødet ( Brugsen eller Menu)
Iceberg salat & tomat
Karrydressing :
2 dl Alpro neutral
1 dl plantemayo
salt/peber
sukker ( efter temperament)
Citronsaft( efter smag)
karry ( efter temperament)
Rør dressingens komponenter sammen , lad den trække nogle minutter så karryen trækker igennem, før du vurdere om du vil have mere karry i 😉
SÅ nemt gøres det – 8 trin og wupti … Et styk lækkert mamse på bordet !
1) Varm bagles- del den.
2) Bunden smøres med plantemayo
3) På med den fintsnittet salat
4) så den stegte burger
5) karrydressing,
6) så finthakket friske tomater,
7) lidt mere karrydressing,
8) og så toppes med det sprødsteget røget tofu og toppen af bagles..
Damn it… Det var lækket <3
Længe leve ALDI og deres veganske produkter 😉
Im a fan <3
April

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISKAFFE - En sommerdrik ( Plantebaseret)