ISKAFFE – En sommerdrik ( Plantebaseret)
Her i huset er kaffe et MUST – jeg kan ikke leve uden…
Men derfra og til at lave en lækker cremet ISKAFFE har længe været en kode, der skulle knækkes.
For den skulle ikke skille og den skulle være fyldig – sød og cremet ..
Well .. Løsningen er fundet … Håber i bliver lige så glade for den som jeg er .. og resten af huset kæresten inkl ( som ikke er plantebaseret )
- En rest kold stærk kaffe eller et espressoshot, ca 1 dl ( Lavazza er favoritten her i huset)
- -alternativt 2 tsk instant kaffe, rørt ud i 3 spsk kogende vand (jeg bruger Larsens columbianske )
- 1 1/2 tsk rørsukker
- Karamel eller vaniljesirup
- masser af isterninger, gerne kaffeisterninger.
- 2 dl Oatly IKAFFE havremælk
- Kokoscreme til topppen
Rør kaffe og rørsukker sammen i et blenderglas, blend godt sammen, så sukkeret bliver opløst. Tilsæt 1/2 af Oatly IKAFFEN i og blend igen.
Kom en ordentlig håndfuld isterninger i et glas– meget gerne isterninger lavet af friskbrygget kaffe – tilføj resten af Oatly IKAFFEN havremælken , og top herligheden med klat af den cremet kold kokoscreme fra en kokosmælk – hæld en ordentlig sjat karamel eller vaniliesirup udover og servere iskaffen ..
MEN PAS PÅ- den er vanedannene <3Velbekommen <3
April
Ingen kommentarer endnu