I dag forkæler jeg mig selv og mit hofte mål – og skider højt og flot på fitness guderne & gudinderne!
Jeg er ellers en, synes jeg selv 😉 , som lever nogenlunde retliniet og sundt-
Dog må jeg bryde sammen og tilstå- uanset hvor meget div fitness trunter i stanglækre kropsmål og trænings outfit, eller veltrænet bøffehorn og mænd med nøgne muskuløse overkroppe og stramme MEGET stramme tights siger det- så er er mandler og div proteindrikke FANDEME IKKE LÆKKERIER ELLER HYGGEMAD til syndig forkælelse af ganen!!
Så i dag søndag – har jeg besluttet mig for, at hylde min ret til en 2 cm forøgelse på mine hoftemål, efter indtagelsen af denne lille frække syndige mundfuld !
Jeg har været en fan af denne frække firser klassikere siden jeg fik den som barn- elsker den, og er den på en menukort på et spisested, bestiller jeg den – og jeg behøver virkelig ikke andet end den!!
Desværre er det de færreste steder der i dag har retten og de som har, laver den ikke selv fra bunden af- det er tit færdigkøbte panerede oste og smager af absolut ingen ting –
Og det er så frygteligt LET at lave ….Og smager SÅ meget bedre ….
Frituresteg Camembert med fritteret persille og solbærsyltetøj :
Og det tager ingen tid at lave !!
1 Camembert ( IKKE BRIE, men det er i sidste ende afhængig af smag og behag, men den billige fra Netoo 9.95 er ganske glimrende )
2 spsk mel og vand
Rasp
et lille bundt persille ( frisk)
1 skrive frisk brød – jeg fortrækker rugbrød- andre hvidt brød – det er en smagssag)
Solbærsyltetøj.
4 dl olie
Og så går vi igang ….
Pisk mel og vand sammen til en tyk cremet jævning- hæld raspen op i en anden skål- Vend osten i meljævningen og over i raspen, dæk osten godt, – så retur i jævningen og retur i raspen.
Jeg dækker 2 gange, så er jeg sikker på en panering, der dækker osten så den ikke flækker under friturestegningen – Sæt olien over i en lille passende gryde når det syder rundt om et lille stykke træ ( tandstik er glimrende til formålet) er olien varm nok.
Osten lægges i olien med en huls- ( sikkerhed – sikkerhed og atter sikkerhed- Det er en gudespise, men varm olie er ikke til at spøge med) kog den ca 3-4 min på hver side til den er gylden og sprød- OP med osten- lad den sætte sig, og mens den gør det, smør du brødet.
OG så tager du den friske persille op på hulsien, og giver den et hurtig dyb ( 5-10 sek) i den varme olie- PAS PÅ, det kan sprutte så dæk din hånd med et viskestykke, så du ikke kommer til skade-
Anret osten på brødet med solbærsyletøj og den fritteret persille på toppen…
VELBEKOMMEN <3
APRIL
Ingen kommentarer endnu