1 år senere- Finn Rudaizky

Sloppy Joe Aka på dansk millionbøf – Plantebaseret

Jup du læste rigtigt plantebaseret.

Jeg tog en udfordring op og VANDT!!! 🙂

Jeg lever sammen med manden i mit liv, og han er, trods jeg lever plantebaseret, kødspiser over en kam.
Han har så en hulens masse brødre også i alderen 6 år – 11 år – 12 år – 16 år – så sniger der en søster ind på 20 år – og ældste lillebror på 25 år …
Well så ind imellem der er run på her i hytten- når drengene kommer på besøg- og de er i den grad kødspisere og glad for mad. – Særligt min mad- for selv om jeg lever af plantebaseret kost, så laver jeg altså kød til dem.
Mit valg mit liv, deres valg, deres liv, det respektere jeg

Nå men denne weekend, stod den på 2 af brødrene – de kom og de skulle drenge hygge med playstasion og gaming- dem og min mand ( som er 31 år og en rigtig drengerøv, når han er sammen med sin brødre )

Og de ville have Millionbøf ala Sloppy Joe med kartofelmos 🙂 for den kunne jeg ikkelave plantebaseret… hahaha I BET YAH … 😉 

Så her er den rigtig drengerøvsudgaven i  100% plantebaseret udgave , uden drengene formåede fangede der ikke var kød i 😉 FØR det var for sent og gryden var tom 😀

I skulle have set deres ansigter 😉

 

Hvad er der i :

Fra begyndelse til det færdige resultat

Fra begyndelse til det færdige resultat

2 rød løg

2 store gulerødder

2 stænger bladselleri
Naturlig Smørbar eller olie til at brune i

6 dl grønsagsfond (hjemmelavet eller køb ligegyldigt -bare det smager dig)

400 g Hakket fra Naturli´

4 laurbærblade

4 korn enebær ( frisk stød )
1 spske hvidvinseddike ( for syre)
3-4 t.ske flydende røg ( hvis den skal være intens
Røget pabrika
Hvedmel og sovsekulør

 

Salt/peber efter smag

Hvordan gør du  ( Det er nemt)

Grønsagerne inkl løgene hakket i fine og mellem fine stykker
Op på en varm pande med fedtstof- brun af,
Tilsæt plantefarsen, brun af .
Hæld fond på- tilsæt krydderierne – hvidvinseddiken og den flydende røg,
Låg på – og lad det hele simre sammen i 40-45 min ..
Er den for “kogt ned” tilsæt vand under vejs. – til sidst jævn den – smag til med salt og peber – tilsæt kulør.

Her er den serverert med kartofelmos og grønsager ( et KÆMPE hit)
unnamed

Det er altså også lækkert – kogt helt sammen, og smid nogle friske majkorn i Sloppy joy-
Så servere du den i en varm burgerbolle– ind med Sloppy Joe -top med colslaw- eller skal du være rigtig i junk food mood- så fritteret pommesfritter og masser af BBQ Sovs 😉

56016311-homemade-vegan-pulled-jackfruit-bbq-sandwich-with-coleslaw-and-chips

VELBEKOMMEN

APRIL 

 

2 kommentarer

  • Haha, hvor fedt! Jeg har engang gjort det samme overfor min bror (som ellers hader grøntsager.. Siger han), hvor jeg lavede hans livret, Chili Con Carne – UDEN KØD, ren og skær grøntsager og han tog 3 portioner. Super fedt. 😀
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha Nikki

      Det viser jo blot med tydelighed at plantebaseret mad, snildt kan erstatte kødproduceret, uden kødspiser savner kød

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år senere- Finn Rudaizky