Plantebaseret The Mock Duck burger ala gourmet .. med monsterfritter

Den GRILLEDE plantebaseret burger –

Er du også træt a at stå på sidelinien til sommerens grilfester med dine grønsager og halumi ost der skal på grillen.

Savner du smagen af den der saftige lækre grillet smag fra grillkullet – så fat mod…

Det er faktisk lykkedes mig at skabe en burger der kan grilles og så smager den ikke mindre end FANTASTISK …. inspiration og opskrift fra en vegansk veninde i US

Lav burgerdejen hjemmefra og tage den med til den næste grillfest- tro mig den bliver et hit

SÅ her er den … Den GRILLEDE plantebaseret BBQ Burger …

Være obs så- jeg har intet tilbehør ind på hvad du putter i din bruger bolle sammen med den veganske bøf.. Da sommeren byder på mange variatoner og udbud.. så her bygger du bare din egen burger .
Personligt puter jeg en masse lækre råsyltet grønsager ind i sammen med noget sprødt –
Og så en god hjemmelavet BBQ- sovs..
Simpel og lækkert

Den GRILLEDE veganske burger

Den GRILLEDE veganske burger

155 g kogte brune ris *
120 g rå valnødder eller hasselnød- jeg fortrækker hasselnød (eller brødkrummer, hvis du ikke er til nødder )
1/2 spsk avocado olie
1/2 hvide løg, fint hakkede
8 g  af hhv  chili pulver, spidskommen pulver, og røget paprika
1/2 tsk af hhv havsalt og sort peber
1 spsk palme sukker (kan erstattes med økologisk rørsukker  eller muscovado råsukker)
227 g kogte sorte bønner *, godt skyllet, drænet og duppet tør
30 g  rasp (hvis glutenfri, brug glutenfri brødkrummer)
50 . 70 g vegansk BBQ sauce ( fåes bla i Astrid og aberne )
Sådan gør du :

Tænd din panden, og når den er varm , rist nødderne til de er gyldne og sprøde, du kan næste dufte når de r færdige.
Tag dem af varme og køle dem ned.
Så er det løgenes tur- op på panden med lidt olie og løg smag til med salt og peber – når de er glasklare tage de af og køles .
SÅ blender du nødderne med dine krydderier til det er en ensartet masse, her tilsætter du så de moste sorte bønner – de kogte brune ris- raspen og BBQ soven. Du rør nu med en træske til massen er fast.

Den færdige fars

Den færdige fars

 

Nu kan du så forme dine burgere  ( husk at de skal være fast- så form emd men hård hånd) , og smækkede op på den varme sommergrill.

Tips. Jeg pensler dem altid med BBQ sovs mens de griller- smager fantastisk

Så skal der grilles

Så skal der grilles

Farsen kan både står i køleskabet nogle dage og endnu bedre- Form bøfferne og frys dem- så er du altid klar til en grillaften.

Billederne er lånt fra  min bekendt som sendte original opskriften til mig

Velbekommen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret The Mock Duck burger ala gourmet .. med monsterfritter