Mandel/Choko drømme
1/2 kop mandel smør
1 1/4 kop floremelis,
5 spiseskefulde Plantebaseret smør semi-smeltet,
3/4 kop chokolade knapper ( Plantebaseret fås hos Astrid & Aberne og andre special butikker ) ,
1 spiseskefuld kokosolie
Bland mandel smør, floremelis & det blødgjort smør i en skål. Tilsæt finthakket chokolade i massen.
Jeg brugte en dejskraber og det tager kun et par minutter at blande.
Rul massen til 16 mellemstore bolde og sæt dem på et bagefad og put dem i fryseren. Sæt en tandstikker i hver inden du køler dem, det gør det nemmere at dyppen dem i chokoladen, når de er blevet helt kolde. ca 3-4 timer i fryseren
Smelt chokoladen med kokosolie over et vandbad.
Dyp de kolde chokolade bolde én ad gangen i chokoladen. Hvis du laver et større parti, skal du nok blot tage par bolde ud af fryseren ad gangen for at sikre, at de ikke tør imellem hænderne på dig 🙂
Sæt boldene, nu dyppet i chokoladen, retur på en plade og pynt dem lidt spiseligt glimmer eller anden pynt du synes er festligt . og så retur på køl, til de skal spises –
Tro mig de bliver et hit- hos både børn og voksne
Ingen kommentarer endnu