Plantebaseret Kakao med Candy Cane

Mandel/Choko drømme

Mandel/Choko drømme

Mandel/Choko drømme

1/2  kop mandel smør

1 1/4  kop floremelis,

5 spiseskefulde Plantebaseret smør semi-smeltet,

3/4 kop chokolade knapper ( Plantebaseret fås hos Astrid & Aberne og andre special butikker ) ,
1 spiseskefuld kokosolie

Bland  mandel smør, floremelis & det blødgjort smør  i en skål. Tilsæt finthakket chokolade i massen.
Jeg brugte en dejskraber og det tager kun et par minutter at blande.

Rul massen til  16  mellemstore bolde og sæt dem på et bagefad og put dem i fryseren.  Sæt en tandstikker i hver inden du køler dem, det gør det nemmere at dyppen dem i chokoladen, når de er blevet helt kolde.  ca 3-4 timer i fryseren

Smelt chokoladen  med kokosolie over et vandbad.
Dyp de kolde chokolade bolde én ad gangen i chokoladen. Hvis du laver et større parti, skal du nok blot tage par  bolde ud af fryseren ad gangen for at sikre, at de ikke tør imellem hænderne på dig 🙂

Sæt boldene, nu dyppet i chokoladen, retur på en plade og pynt dem lidt spiseligt glimmer eller anden pynt du synes er festligt . og så retur på køl, til de skal spises –

Tro mig de bliver et hit- hos både børn og voksne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret Kakao med Candy Cane