Græskar/pecannødde fuged

Drømmende Bounty Trøfler

ÅÅÅhhh følelsen af noget der smager og dufter af sommer og azurblåt have, under palmesuset ..

Den følelse kender vi alle..
Så er det dejligt at man kan genkalde sig følelsen af troperne – de hvide bounty strande  – palmerne og det smukke blå vand

Må jeg åbne dine øjne for Plantebaseret tropedrømme :
Bounty trøfler :

bountytruffles

Kokos fyldet :
1 kop tørrede kokos
¼ kop ekstra jomfru kokosolie
2 spsk ahornsirup
1 tsk ren vanille ekstrakt
1/8 teskefuld Himalaya krystal salt eller havsalt
Chokoladeovertræk:

½ kop ekstra jomfru kokosolie, smeltet
¼ kop + 2 spsk kakaopulver, usødet
2 spsk ahornsirup
1 knivspids Himalaya krystal salt eller havsalt (valgfrit)

Kokosfyldet:
Hæld den tørret kokos, ekstra jomfru kokosolie, ahornsirup, vanille ekstrakt og saltet op i en foodprocessor udstyret med en S-bladet. Bland massen godt til den er ensartet.
Ved hjælp af en is scooper eller måleske, forme kokosmassen til små kokos bolde.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir eller plastfolie (for at forhindre dem i at klæbe fast til pladen).
Placer bolde i fryseren, mens du forbereder chokoladeovertræk.
Tips: Sæt en tandstik i hver kugle- det gør det nemmere når du skal overtrække dem med chokoladen

Chokoladeovertræk:

Blendt den smeltede kokosolie, kakaopulver, ahornsirup og salt i en blender. Blend i 15 sekunder eller længere, indtil den  glat.
Tag kuglerne ud af fryseren og dyp kuglerne chokolade saucen . –
Placer boldene i fryseren i mindst 15 minutter, indtil de er faste

Tips- Jeg dypper ca 1/2 delen af kuglerne i rå revet kokos efter chokoladedyppet, de giver et flot spil og smager fantastisk 🙂

1 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar/pecannødde fuged