En uge går hurtigere end man lige sådan er klar over ...

Sneflokken kommer vrimlende …

Idag jubler mange over sneen er faldet og landskabet derude er eventyrsagtigt.

Vi taler om at trække i overtøjet,pakke os varmt ind og gå ud i det smukke vejr. Vi skal lege i sne med vores vovser og børn.

Det er også dejligt og også en af de glæder jeg selv sætter pris på ved sne og vintervejr.

OG det er sgu smukt og det ER sgu dejligt og det ER fedt at lege i…

Alligevel har jeg det rigtig svært når sneen falder, det er som om  jeg kan ikke rigtig nyde den mere..

Jeg har set og oplevet ting som er bagsiden af det smukke vinterfænomen… Det har for altid forandret mig… og forhåbentligt til et bedre menneske

Jeg vil ikke ødelægge hverken glæden eller stemningen i dag. For den er os alle vel undt

DOG vil jeg gerne opfordre jer alle til at tænke på de mennesker, der går rundt derude i den bidende kulde, som ikke har den luksus at have et hjem at tage hjem til, når legen i sneen er slut, eller ikke har lige den plads, på et hjemløse herberg hvor der er en madras at sove på…  eller retten til at komme ind på en varmestue og får noget varmt nærende mad, fordi passet er den forkerte farve.

 

 

Ja ja ja JA… jeg ved det godt.. HOLD NU KÆFT APRIL!!.. 

NEJ…. Gu vil jeg fandeme ej holde min kæft her…FOR JEG MENER DET SGU!!

Det er altså en sag som  jeg faktisk  brænder for.Blir så gal over at vi som et rigt samfund er så åndeligt fattigt.

Mange af mine journalist venner mener jeg skal holde mig fra emnet, “Du er blevet for kontrovatiel på området April” ( åååh NÅ!!)

Seriøst, jeg agter altså ikke at lade en flok hundehoveder, hængerøve, sladdertanter og ( jeg er nu selvcensureret…biiib….* ) lukke munden på mig om en sag jeg brænder for. De kan da rende mig, noget så grusomt, lige der hvor der er allermest mørkt 😉

For så længe der intet sker på denne her front, så holde jeg ikke min mund!! BASTA!!

 

Jeg er iskold i røven over hvad der er blevet sagt eller skrevet om min person, for det, som DET her, handler om, er de mennesker der lige nu går rundt i gaderne og fryser, sulter og kan i værste fald dø af det her smukke vejr.

I Københavns gader, alene, går over 500 mennesker, rundt på gaden i denne her kulde, uden nogen form for ret til hjælp.

Der er danske hjemløse, som har hund, der heller ikke kan komme ind og få varmen, hvad fanden er det for en indstilling??

Den psykiske syge, der ikke kan rumme loftet og de snævre rammer, de forskellige udbyder af hjælpen har.. . .

Den udenlandske hjemløse som ikke har et gul sygesikringsbevis og derfor ikke kan få hverken mad eller varme, FØR socialministeren går ind og laver sit årlige mediestunt og frigiver nødpuljemidler til formålet…

(Se HER fiser jeg så lige op under loftsbrædderne af arrigskab !!)

  OG til alle de ignorante afsluppet perfidde latterlige småfede (læs dumme) selvfede danskere hjemme i forstæderne i provinsens lav intelligense bolig helvede og sladdersamfund ( ja jeg kan ikke lide fordomme , derfor kommer jeg til at sætte tingene i kontrast her,og fyre en masse af dem af ikk` og bliver en smule hardcore overfor EB´s Nationens læser, det er jo hårdt at blive udsat for fordomme selv ikke sandt  😉 ) 

JA …alle jer som hader, og nyder af pege finger af de udenlandske hjemløse … ( små mennesker er i sgu)

NEJ  de kan ikke bare rejse hjem, for  de har ingen penge

og nej …de er ikke alle romaer, eller kriminelle…. ENDNU.. Men det bliver de sgu, af nød, hvis ikke vi hjælper dem.

Hvad kan jeg gøre? , spørge du så dig selv om..

Jo .. find din gamle termokande frem, lav en kande med varm The-kaffe eller cacao… ( husk masser af sukker i, og mens du er igang, så lav lige en supuuuper lækker sandwich)

Find en gammel kop du alligevel ikke kan lide..

Pakke et varmt tæppe ( eller andet)

Den vinter jakke fra sidste år du ikke kommer til at gå i år, fordi du har købt ny, pak disse ting….

Tag ind på Nørreport ( hvis du er københavner) eller i Folkets park på Nørrebro, og aflevere det til en hjemløs der har brug for en håndsrækning..

Det er hvad du kan gøre lige nu..

Men ellers.. så kan du tænke på hvem af de 173 knoldesparkere i den dyreste folkebetalt børnehaven på borgen, der faktisk MENER det , når han/hun siger at han/hun vil gøre noget for de hjemløse, ALLE hjemløse, de fattige og de psykiske syge.

I de sidste mange år, er det  KUN, når kulden  og sne træder i karrakter, at en eller anden opportunistisk politikere snupper mikrofonen og bræger om problemet til masserne..Det gav så 5 min taletid til nationen ….

Men de gør INTET ordentlig eller aktiv for de her mennesker ellers, når ikke der er fokus på problematikken …

Og det passer så heller ikke helt 😉 Jeg bliver bare en smule indigneret og vred over den manglende vilje…

Men de gør bare ikke NOK!!…og det er bare ikke GODT NOK!!

Jeg ved, at  den gode dygtige og super søde Socialborgermesteren i København Mikkel Warming, igennem de sidste mange år har knokler sin RØV ( jaaaa jeg må godt her, min blog) , ud af bukserne med nogle forslag til  initiativer, ideer og tiltag, som er sindsyge fantastiske og gode.

Ideen om et transitrum, hvor de udenlandske hjemløse kan få akuthjælp, og blive udredet og evt sendes hjem med anstændighed og værdighed.

MEN børnehaveungerne ( i alle farver)  i Danmarks dyreste børnehavne på borgen, vil IKKE give dispensation til det initiativ for udenlandske hjemløse..

Det  Mikkel og Co byder ind med, er faktisk ret  gennemtænkt og vil virke.. DET er jeg ganske overbevist om…

Se DET  er fandeme en ÆGTE politisk skandale..

at folkevalgte politikere, der skal respræsentere os alle, nægter at finde en ordentlig og mere vedvarende løsning på vores voksende problem med udenlandske hjemløse OG danske .. Men nææææ nej..det gider formiddagsbladende sgu ikke skrive om … Vi snupper den lettte vej til salg.. vi snupper historien om en kulturminister som faktisk er skide sej 😉

HUSK.. DET BEDSTE VÅBEN MOD FATTIGDOM OG AFSTUMPETHED ER:

MENNESKE TIL MENNESKE… Ræk ud, giv et smil, en bid brød, noget hjertevarme og et KÆMPE knus.. det gør SÅ kæmpe en forskel..

 

NB: Jeg fik et sødt feedback igår på denne her blog, og det har jeg så gumlet en smule på.. Jo jeg er sgu ok ret sur i masken over det her tilbagevendende problem.

Det piner mig rigtig meget at de initiativer der kommer, er private, på et område der skulle været offentlig.

Jeg skulle måske selv komme med flere løsninger…

Gerne , meget gerne.. Ideerne og visionerne er der. Problemet er lovgivning og økonomi ( og i det her tilfælde er jer meget PRO naturalieøkonomi) samt velvilje til at være med til at lave de småændringer der rykker på den store banehalvdel …

Ha nu den dejligste 1 søndag i advent, gå nu ud og nyd sneen og glæden ved det.. det er sgu oz alle vel undt ikk 😉

 

 

Og jeg skal nok lave nogle sjovere og mere underholdende blog senere igen gg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge går hurtigere end man lige sådan er klar over ...