What a week ...

Verden var der endnu.. solen skinner BUTIKKERNE ER DER STADIG… JEG ER LYKKELIIIIiiiiiiiiig

Ugen har jo budt på mange mindre spændende oplevelser..

Jeg er blevet en del kloger på TV-sendefladen i dansk TV.. og jeg må sige.. stod det til mig, skulle den opgraderes en smule ( MEGET )

For hvad filan er det for en gang intetsigende LORT, der smides ud i hovederne på os?? .

 

Der er sgu da intet at sige til, at Hr og Fru Leverpostej ude i det ganske land,   ikke er mere udviklet i deres verdenssyn, hvis det er DET lort de får serveret i deres trætte hjerner når de kommer hjem ..og udsendelserne til deres sexaffald.. hold da ..

Hvis de seriøst tror det er, SÅDAN, man skal se ud, og det er sådan man skal opføre sig, . WOAW!!

Then we are fucked.. VERY fucked…
And i want OUT!!

 

Nå men ud over det der med TV- programmer, så er jeg jo sådan et heldig menneske, tænk sig,  jeg faktisk har både venner OG veninder .. De bedste af slagsen …

Elisabeth lagde sig med 41 i feber ( ja damen gør jo ikke noget halvt….. vel 😉 )

Og jeg lå,( og ligger stadig)  total handikappet og ude af stand til at hjælpe..

SÅ ind sprang super dejlige superwoman Linnea i en busbus, og kom ilende med div grønsager ect under armen , og lavede suppe til os..

Er det lige en veninde.. YIR...
Smukke Jannie skrev søde sms´er fra London ( i sin febervildelse, tænk hun tænker på mig mens hun er derover og skal hygge med sin kæreste .. <3 Kys*  ) 

Så kom Lucas lige på besøg med en masse HELT vidunderlige E-nr forklædt som vampyrvingummi ( mums )…uuug me LIKE..

 

Mine unger har skrevet beskeder og/eller ringede  ,Caro,  hende der er længst væk ) New Zealand)  skypede…Det bedste ved de opkald og smsér….

DE BAD IKKE OM PENGE!! …

Anni.. min dejlige Annipige, kom flyvede med nok den BEDSTE kop latte jeg har fået i NI dage..fra Joe and the Juice.. nøøøj hvor jeg har savnet noget i en ubestemmelig farve, der kom i en tarvelig papkop, med smag af byliv.

Jeg har fået de sødeste mail samt de dejligste hilsner på min Facebook af de mennesker jeg enten kender eller som bare følger mig derinde… Det har virkelig været med til at give mig et pust og et boost .. .

Jeg er i sandlighed et utrolig velsignet og heldigt menneske … Tænk at have alle jer i mit liv . Tak <3

 

Nååå..men back on track her..

 

Efter NI, lange seje forfærdelige frygtelige dræbende og trøstesløse, dage i en seng/ sofa, på ryggen..

hjælpeløs,

uden anden kontakt til omverden , end en computer, en mobil telefon og et TV apparat… ( jeg er nu så småt,begyndt at forstå, hvorfor vi har en ungdom der har en et total spejlblank på  sendefladen 😉 )

NÅ MEN JEG SÅ ENDELIG LIVET IGEN !!!…

Jeg blev bragt ud i den lille sorte høne.. Miss E  Peugeot 206 cabriolet.. Solen skinnede – livet pulserede og bedst af ALT .. Butikkerne var åbne ..alive, IM ALIVE  .. THEY are alive… The Shops ALIVE….;-)

 

WEEEE….!!!!

 

Vi ankom på det stedelig hospital, som var blevet os anvist d 28 okt, da vi havde været på visit på AKUT afsnittet for legemes lappeløsninger.. det der så smukt dag hedder TRAUMAAFDELINGEN ( WTF… I still dont get it 😉 , hvad er der galt med skadestuen??  )

 

Programmet for dagen på udflugtsmålet var, af værterne, tilrettelagt var som flg:

 

Fotoshoot af pote kl 11.35 på røgenafd. 7 A 2 sal….

Herefter af gennemgang af dagens shoot og domsafsigelse kl 12.00 på Ortopædiske amb. i 7D 1 sal

( Taget i betragtning vi taler om mennesker der er temmelig gangbesværet, forstår de sgu da lægge deres “lokalplan” helt i tråd med statens mål for motion til fodfolket.. Damn it en laaaaang og dræbende tur på Kling og klang)

 

KL 12.33 forlod vi ovennævnte lokationer med dette glædesbudskab .. 😉

Jeg kan jo godt 😉 ..

Jeg kan jo virkelige GODT være en dygtig pige..og gøre som jeg får besked på af den gode doktor ( ind imellem, selv om vi ikke altid er helt enige om proceduren)

JEG MÅ HELLER VÆRE HELT ÆRLIG HER…

Og KUN takke være Die Ûberformynderinden ûber allez Miss E det her lykkedes….

Miss Elisabeth ….for uden hendes hammer direkte  i potten på mig, og det der dræbende bebrejdende stålblik… og den sammensnøring  ( ligner en høne der forsøger at holde på en heftig omgang diarre) omkring hendes, ellers så smukke og smilende, mund, hver gang jeg så meget som LØFTEDE et øjebryn eller havde en strejf af tanke om et desperat forsøg på at forlade mit leje, uden hendem havde det sgu nok ikke lykkedes..
Elisabeth fortjener alt i verden .. hun er dæleme den BEDSTE veninde, den kærligste sjæl, og den mest frygtindgydende kone i universet… ( Miss E, kan få Hundyret Ilse fra SS til at ligne en nyudklækket novise i et italiensk nonnekloster, når hun sætter trump på sin vilje)

Nå meeeen….

JEG SLIPPER FOR KIRURGI I MIN POTE!!.. Det heler fint..

Må få “luffe” af igen d. 11 dec.. og jeg må lufte min pote meget forsigtigt….wweee…

Jeg må FORSIGTIGT tage “luffe” af, og BADE!!!!…. Uuuhh….

Men jeg SKAL sove med “luffe” *suk* om natten… stadig….. ØV..

MEN.. Kling og Klang.. slipper jeg sgu ikke helt for, heller ikke efter d. 11 dec..
De skal være mine støttepædagoger til min pote er helet helt op.. men som de 2 søde doktorpiger på ortopædkirurgisk ( afdelingen for defekte poter og andre legemesdele) sagde i dag..

“Planen er jo du kommer til at gå helt normalt igen hurtigst muligt!”

SÅ status på dages værkstedsbesøg:

Radiolog til fotoshoot af pote : Et stk super nuttet handyr..    ( kan altså virkelig godt anbefale den afdeling, tror de skal indsende billeder før ansættelse gg)

Pote & foto gennemgang af defekt pote :

2 stk super smukke doktorinder ( brunetter må jeg lige tilføle.. og føj hvor kvinder smukke i de der lægeuniformer Gg*) …+ en ældre, men utrolig smuk og sød sygeplejeske.

Dagen fine nyhed blev fejret med et OMGÅENDE besøg i den lokale matas butik, hvor div. lækkerier til selvforkælelse blev indkøb, da jeg jo stadig *suk* er midlertidig sat ud af the game..  ( men det lykkedes mig at købe en fin fin fin gave til min skønne vidunderlige og højt elskede veninde Elisabeth.)

 

Jeg har så forudset at jeg ikke lige kommer i de smukke vinterstøvler med den fræææække hæl, så her er så den nyindkøbte støvle jeg skal hoppe rundt i her i vinteren 2012/2013

Mine super fede vinterstøvle.. den er SÅ lækker… me LIKE .. me like ALOT <3

 Efter hjemkomsten fra hospitalet, knaldede jeg så lige brikker til kl 18.15 her tilaften 😉

Så har min søn Daniel så lige ringet.. wee.. han er sgu hardcore den lille trold . han har lige bestået både teori og køreprøve til sit truckcertifikat… mama is proud <3 . jeg har sgu de sejeste unger … ALLE SAMMEN!

 

Kom lige til at tænke på..gg*

Jeg kom igår op og “toppes” med en såkaldt “kendis” på Facebook.. hahaha.. ja undskyld,.. Jeg har det sgu temmelig svært ved at tage den debat seriøst..

Jeg så en kærlig veninde ,havde lagt et billede op for endnu et hjernedødt reality tv-program, hvor 4 finker skal ud i en skov eller noget med en masser slyngplanter 😉 i selskab med en meget let påklædt mand .. der ENGANG spillede tennis.

Jeg skrev en skarp og ikke særlig pænt kommentar ( hvilke jeg faktisk blev en smule ked af,at  jeg gjorde, og jeg fortrød, for jeg har sgu ikke lyst til at være fordømmende)

EN ung pige/kvinde reagerede. Det viste sig at være den ene af de unge damer, som deltager i det her program. Jeg skal love for hun reagerede.. men på en total spejlblank og meget angribende måde, selv om jeg faktisk beklagede og gav en en humoristisk og sød undskyldning..

Men jeg var i den kommet til at fornærme den unge dame endnu mere, fordi jeg spurte hende om, hvad der fik 4 total ukendte smukke piger til at stille op til sådan et tv-show? Om ikke det ville være bedre at blive kendt på at have et talent? ( læg mærke til kodeordet her .. UKENDT) 

Måske frem for at være et stykke letpåklædt kød ( kom vist også til at skrive, at hvis det havde været en af mine 3 smukke døtre, så havde jeg sgu sendt til til psykolog ASAP, for så måtte jeg ha forsømt dem i deres tidlige barndom med noget opmærksomhed gg* ) ..

UPS.. DER gik hun sgu total i selvsving den lille … SÅ fik jeg ellers en opsang om, hvor kendt HUN var, og hun havde iøvrigt så også danset i mange år, og det var et talent ( som hun så ikke var “kendt” for i det ganske land, og jeg er overbevist om hun helt sikkert er en dygtig og talentfuld danser..).

AAAArrrmen altså  Av min arm.. Undskyld frøken, men jeg aner helt seriøst ikke hvem du er..

Så Jeg skrev ENDNU en undskyldning, om hvis jeg havde fornærmet en “kendis” uden at vide hun var” kendis”  så beklagede jeg da rigtig meget, men årsagen til jeg nok ikke kendte hende var vi nok ikke kom i de samme sociale omgangskredse, eller havde samme smag i underholdning  gg*

Fuck.. hun trippede igen.. så fik jeg ellers en på.. Kedelig forstadsmor ( MIG??? huuuug..ROLF-.. nej vel gg* ) … Og mine unger nok ville gøre oprør og være rebelske enten ved at begynde at strippe eller det der var værre..Øøøøhh.. NOT .. de har sgu altid været så dejlige  rebelle og det er de  HELDIGVIS stadig gg.. ( vi taler rockerbilly , blåt, lyserød samt andre af regnbuens farver i fritten,hippiestyle, flipper, pandaøjne, afrevet klude som couture outfik, korsetter og corsage ect)

Mine unger er vokset op under en rockscene, og har rejst verden tyndt..

Men underholdende var det, at debattere med en reality “kendis” .. Hvis mor ( viste det sig)  jeg faktisk har den dybeste respekt for.. og søde Skatpige ( Stephanie)

Jeg tror sgu ,du og jeg ville have det hyldende sjov, hvis vi mødte hinanden IRL.. Piiist. og jo… vi kender nemlig også de sammen mennesker. 😉 Men HEY søde honnybun, vi ses jo  d. 1 dec 😉

2 kommentarer

  • This is very interesting, You are a very skilled blogger.

    I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post.

    Also, I’ve shared your site in my social networks!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yoս actuaⅼly mae it seem so easy ѡith yoᥙr presentation Ƅut
    І find tһіs matter to be rеally ѕomething
    whicһ I tһink I woᥙld nevеr understand.
    Ӏt ѕeems tߋo complicated andd very broad fօr me.
    I am ⅼooking forward fօr your next post,I wіll trʏ tօ ցet thе hang of it!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a week ...