Nattelivet- kvalitetstestet af hverdagen .. ;-) muhahaha

Ugen der bare gik ….

Well jeg har ikke haft meget at blogge om, og alligevel har jeg ..

Jeg har været så heldig at en masse af jer læsere har responderet på det jeg skriver, de tanker og ideer jeg har for mit liv lige pt, herunder operationer.

Og jeg læser og lytter til det i skriver !

 

Planen om operationerne, er bestemt ikke skrinlagt, dog er de skubbet en smule ud i fremtiden …

Jeg har meget tænkt over de mails jeg har fået, reflekteret, mærket efter, og har derfor besluttet at kaste mig ud et livsstils-skift.

Det kan i så følge med i her på bloggen ..

Altså.. træning med personlig ( ondskabsfuld og alligevel super sød) træner samt fokus på kosten

Sarchar LeOne fra LeOne Styling & Fitnes, Nyhavn 42, Kbh K har påtaget sig opgaven. 

Så der er nu lagt træningsprogram og kostplan for den kommende uge.

Jeg begyndte i dag kl 10, og jeg skal lige sige… daaaaaaamn IT…..

Jeg har opdaget steder på min krop, jeg bestemt ikke anede eksisterede…. Og Sarchar har oveni hatten være sød ved mig, da hun ved, jeg skal til tøsefødselsdagsfest for min skønne veninde Anni Lørdag..

(Hun bliver 40 år, det fejre vi med pigemiddag og tøsehygge her på dagen og senere kommer den helt store fest.. Ergo min KJOLE .

Jeg magter dog bare ikke lige skal skulle være i selskab med 15 ultra smukke og dejlige kvinder, og jeg så kravler rundt som en gammel kost og ømmer mig, fordi jeg lige skulle lege wonderwoman i et træningslokale vel gg* ) …)

 

Jeg har ingen ambitioner om at skal til at være bodybuilder, dog vil jeg gerne tabe mig yderligere og være tonet…( vil også gerne være en smule sexet for min <3 ik`) 

Jeg er så også af den overbevisning..at et eller andet sted inden under på min mave, er der  en six-pack der gemmer sig ( der er nok noget vej derinde..meeen alligevel g* ) …. Nogle stænger der er velformet ( lange er de i allefald g* ) og nogle hofter der vil nyde at være spændt op til lir ..

ALT det vil jeg da meget gerne gense:-)

Og det kræver man alliere sig med hundjævlen ( som er utrolig smuk og tja jeg går i knæ.. vanvittig sød, men BENHÅRD… ingen nåde at hente der ) til at svinge pisken..

Det skal lige siges at jeg har en rygrad som en gang kakaomælk og et kondital en 80 årige kan toppe med den største lethed …

Når jeg har nået mit første mål til december ( det er planen) så skal jeg se hvilken form  “slice and dice” tiltag jeg så kaster mig ud i, og hvilke der bliver nødvendige 😉

Hovedmissionen er:

Jeg skal bare ned i DEN kjole til min smukke venindes gallafest sidste på året.. og jeg skal bare stå og se snorelige ud .-)

LÆS :”være total babe delicious”

for du gaaaal i potten, hvor jeg dog kender nogle super smukke mennesker gg*og de kommer sgu til den fest 😉

 

Så mit liv fra NU og frem til Jul .. ( og helt sikker også fremadrettet )

Træning dagligt kl 10 ( på tom mave)  og kl 18.

Kostplan for de næste dage:

Morgenmad:
Pandekage, som smager overraskende godt

( 40 g havregryn, 1/2 banan, 3 æggehvider, et lille pintc kanel , blandes , hældes i en dyb tallerken, 2 min i mikroovn.)

 

Kl 13 & kl 15

50 g brune ris – 1 ds tun i vand

 

Kl 17

20 g brune ris , 1/2 broccoli og fisk ( hvid , grillet eller dampet, men uden fedtstof)

 

Kl 19. Dagens sidste måltid

1/2 broccoli – fisk

SÅ der vil komme billeder af af processen løbende .. dagens foto kommer når jeg ser et resultat som jeg lægge op imod,  jeg har sgu da lov til at være en smule ( okey MEGET)  forfængelig Ikk 😉

 

HOV.. glemte da næsten .. Fuuu****

Jeg var i Ny Teater i Onsdag.. sammen med smukke Sarah Hyatt, Elisabeth, Helle Barselv og Per Ulrich .

Vi var inde til premieren på “Love Never Dies”… forsættelsen til Phantom Of The Opera”.. min absolutte favorit musical… okey okey… sammen med Saigon ( Madam Butterfly)

Det var Per Ulrich og Sarah der inviterede os alle til en fantastisk aften i det smukke gamle teater.

DET er absolut værd at købe billet til.. Jeg var total overvældet over at et dansk teater formår at sætte et stykke SÅ smukt op,Scenografi, kulisser, kostumer SMUKT SMUKT SMUKT!!
Jeg skrevet til min <3 og vi skal nu ind og se stykket igen til december ..glæder mig..

På vej i teater 🙂

Smukke Sara Hyatt på vej i teateret..

På falderebet.. uuuhh jeg er MEGA Depech Mode fan.. eller retter jeg er bare MEGA fan af alt god musik og herunder Depech Mode.. SÅ da nyheden kom  i denne her uge.. at de kommer  til DK i 2013, weeeeee…….. GÆT LIGE HVEM, DER ER AT FINDE I PARKEN DEN DAG!!!! 😉

 

 

Kan i have en helt fantastisk weekend, jeg ved min bliver det, for jeg skal være sammen med nogle af dem jeg elsker og holder af..

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nattelivet- kvalitetstestet af hverdagen .. ;-) muhahaha