Sikke en fantastisk weekend :-)

Nattelivet- kvalitetstestet af hverdagen .. ;-) muhahaha

 

FU**** … nogen gange overvejer jeg at begynde at ryge-drikke og æde kød igen, for det er dæleme ikke fair at jeg får hele storbyens tømmermænd og “ryger” hals efter en bytur.

Specielt fordi jeg IKKE ryger- drikker alkohol eller æder kød….

Så jeg holde altså på, at de selv må snuppe begge deres “dagen derop”-helvede alene  😉

MIN Lørdag ikk´  Sikke en fantastisk dag/aften / nat …

Jeg vågnede , jeg væltede ud af dynen, drak kaffe og jumpede i bad,…


Mens jeg ligger i blød der i badekaret med fed hyggemusik i øregangen  og svinger med bagdelen og vipper med poterne, tikker en tekst-besked ind på mobilen..

Det var den Skønne Hassan fra det gamle band The Stokholm Promise som skrev

Tænk sig…. han har sin butik ikke langt fra mig, så jeg blev inviteret til en lækker latte .. Jeg accepterede…

Ud af badet , tøj på, lufte hundene igen igen … op på cyklen og af sti og afsted til Matas- og den der latter…

Hassan havde godt nok pralet med sin Latte..manden havde sgu ret., ABSOLUT en LATTE der er værd at komme efter, og deres vegetar sandwish ..MUMS ..

(Det er så lige sandwich baren på Classensgade 7, 2100 Kbh Ø vi taler om her ikk 😉 PRRRRRRØØØØØV DEN.. du bliver en addict… )

I et nu, ankommer, til min store glæde og overraskelse Ali ( også fra det tidligere  TSP) med  sine, nu store, drenge .. efter en masse kram og snak om gamle dage og musik, ankommer min sex-bombe Kisser , hun får hældt en latte ned, og vi siger farvel til drengene.. og sætter næsen hjemad til en opdulling til aftens & nattens udfordringer..

Min skønne veninde Kisser :

Pivfræk 46 årige alene mor til Freja, knald dygtig og er både lokal politiker i sit byråd, samt landspolitkere da hun er supplant for sit partis spidskandidat, så hun har lige siddet i folketinget for en kort periode, da ham der duden hun var supplant for, føjede rundt i den store verden og lavet andre vigtige ting 😉

Hver gang vi ( Kisser og jeg) skal i byen, ender vi altid op de sjoveste mest vilde steder, og vi har det forrygende sjovt ..I LOVE IT !!!

Iaftes var IKKE en undtagelse gg’ hahahaha

Efter en total gennem lakering af begge karosserier med div hjælpemidler på tuber, krukker og flasker, er vi klar til at indtage byen (Læs privatfest i privat “hjem”)…

Første pit stop var dog lige : Copenhagen Island hotel..

Mig klar til at lege tag fat med nattelivet d 20 okt 2012

 

Min helt vidunderlige dejlige ven Michael, var i landet for en kort stund..

Micheal og jeg har ikke set hinanden i 7 år ( viste det sig) da vi fik tal os igennem årene …her gik jeg så og bildte mig ind, at  det KUN var 4 år ‘suk* tiden løber altså alt for hurtig..

Michael Dalgaard er af de et menneske som jeg af hele mit hjerte respektere, så udmådeligt  højt .

Han er, ud over at være en super dygtig forretningsmand, også et menneske med et KÆMPE varm gavmild og omsorgsfuld hjerte. Jeg føler mig meget privilegeret over at have Michael i mit liv 🙂

 

Efter knus – kram og en masse snak OG AFTALE OM MIDDAG næste gang han er i landet

..går turen så videre…

Denne gang til en lækker sushi restaurant på bryggen.. Vi skal mødes med vores fest værtinde, gudinde smukke Annette og indtage noget foder…

Her indtages så, under høj latter og humor underbæltestedet, i selskab med Annette, Per , Steffen , Kisser og jeg en masser lækker tangsalat -sushi , vin og vand … og så  ind på endnu et hotel.. og hold da OP en aften der kom ud af det …

 

Det er sgu da en KÆMPE succes når flg mål  opstår:

– Man formår, som et helt selskab på + 40 stykker, at blive smidt ud af hotellejligheden ( som er suuuuuper lækker ..me want) inden kl 24,og så får ham der den frække ejer, Eddie ,af Sushibaren nedenunder til at lukke sin restaurant op, så vi kunne feste videre alle mand gg*

– Alle gæster er hamrende lækker og skide søde og sjove ( Specielt de fyre fra Fyn, som sjovt nok er gift (ØV)med hinanden g*  (hårde smæk i kældren og BOTOX på 3 sal, man skulle nok ha været der for at forstå den og malteserkuglerne gg*  )

– Værtinden er gudinde smuk ( med årets flotteste Bra , damn it den var nice Annette, jeg må så absolut have en <3)

-Kisser´s suplime KLASSE bemærkning til en SEMI pædofil på gaden gg* efter et forsøg på at få et kram ” Ja ja undskyld jeg er voksen ” hahaha

Frække Kisser ” Bare fordi jeg er voksen ” 😉
Elsker min sex-bombe

– Når man flere gange bliver hittet på af selskabet små frække banditter, med beskeden: ” Du da for lækker)., det giver sgu da lige selvtilliden et boost

( vi nævner så ikke liiiige, at den ene hane her med o0vennævnte besked, var så standervisen, at han senere flirtede med en lygtepæl, som han ihærdig forsøgte at få overbevise om,at han skulle med  “Hende” hjem til en lille fræk omgang og ” jeg skal vise dig hvad jeg har i bukserne-testen )

Vi endte så op DROP IN, hvilket jeg personligt var SUUUUUPER taknemmelig for.. jeg har SAVNET fed fed fed LIVE musik.. og aftens band var frække..damn de kunne spille røven ud af en fattig 🙂
Og så lige det faktum .. at jeg elsker at være omgivet af smukke frække flirtende mænd.. og er der noget der er i Rockmiljøet,så er det smukke frække flirtende mænd 😉

( Just a hint girls and im serious… de er PIV FRÆKKE .. 😉 )

 

SÅ er der liiiige Facebook og nogle af dens udmådelige store ” glæder”..

Nemlig trolls og mavesure småjantelovs dansker, og mæææææ-lam der ikke magter at tænke selv

( JA jeg må godt ind imellem komme ud med nogle spydigheder, er sgu så træt af dumme mennesker)

2 fjolser er p.t  igang på min FB ..

Den ene, i flg hans profil, en præst .. ( gud hjælpe en vaskeægte præst som godt nok er arbejdsløs, tænk sig det.. ) 

Den anden er , iflg hans profil socialpædagog ( Som min veninde Kisser sagde så smukt “Det er virkelig skræmmende, hvis at de er som behandlere , i vores behandler miljø, med de fordomme) ..

De herre hygger sig fælt på min profil, hvor de bl.a skriver  grimmer ting og angriber min privat person, den  måde de er overbevist om at  jeg lever på.

Den ene har gode forslag til hvordan jeg skal bruge min privatøkonomi, for at vise at jeg faktisk mener at jeg står op for de sociale udsatte ( klaphat) og den anden angriber mit fotografi ( det som du ser her i dette blogindlæg)  samt den måde jeg ser ud på,.

Tilsyneladende kan man åbenbart ikke se ud som jeg,  hvis man ønsker at gøre verden et bedre sted for os alle med anstændighed, hvis det står til den ene af de her personer. .. Man skal åbenbart i deres  “røde og sociale aktive ” kredse ligne en gennemboret hippi fra 60érne med bare beskidte sorte tæer udslået filteret kruset hår og ingen make up, samt lang hængepatter uden BH, samt handler sit tøj i den nærmeste container ( læs med en slet sydende dryppende ironi), før man er seriøst i deres univers..

 

NEVER GONNA HAPENS IN MY WORLD

( lige måske, med undtagelse af, nu her  søndag morgen efter en heftig ALOKOHOLFRI bytur ( læs igen privat fest), hvor man så sidder og skriver en blog om nattens hændelse .. SÅ kan det muligvis og jeg lægger stort tryk på MULIGVIS  ske ..Lol* )

*****

( Indsat kl 01.07 d 22 okt 2012)

(( Nej dette her ikke min opfattelse af socialister eller “røde”

Jeg ser i hovedreglen nogle meget smukke velplejede velduftende eksemplar fra fløjen, det karikerede eksempel i ovennævnte afsnit er KARIKEREDE .))

*****

Men glæden er så kæmpe stort, når jeg så  kommer hjem og se min smukke vidunderlige dejlige datter Caro har været inde på profilen, her beskriver hun så i hendes ord, om vores prøvelser det sidste 1 1/2 års tid har været for os som familie, hende som datter og jeg som hendes mor har været udsat for af ” syge” mennesker .

Der findes bare desværre mennesker i denne her verden der ikke har det godt, med mindre de peger af andre ( fedt analogi iøvrigt min skatpige med heksejagten <3 <3 )

Jeg er så stolt af mine piger.. De er alle godt på vej i livet, de kan tænke selv og de har hjerte med sig , både for omverden og dem selv..

 

Jeg er SÅ stolt af dem alle 3 ( Cath-Caro- & Cia)  + mine plejebørn ( Daniel-Ravn- Victoria)  og tidligere bonusbørn ( Emil -Lukas- Noah) .

De og mine vidunderlige venner, samt min utrolige varme ex-kæreste og hans skønne venner, er den direkte årsag til jeg kom igennem det her helvede, da stormen voldsomt rasede henover mig og mine…

Mine helt fantastiske veninder og venner, da min verden brød helt sammen i Maj 2012.

I var der, i er der, og det er skønt..

Min nye kærlighed i livet… han er så dejligt!

Han er min varme, mit lys, og han er lige den der gør det der “hvor verden omkring os bare er ligegyldig, så længe vi sammen”-tricket..


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en fantastisk weekend :-)