Forelsket forlovet og lykkelig

Søndag er family first day

Hey alle i skønne væsner !!

Tilbage på bloggen og igang igen!
Og sikke en velkomst jeg har fået fra alle jer..

Jeg takker jer ydmygt for de fantastiske mail og beskeder jeg har fået i min inbox, på min Facebook og ikke mindst på min instagram, for jeg nu er tilbage!

Jeg er meget taknemmelig
Tusind tak <3

Søndag er først og fremmeste blev min Family first day, og idag blev den nydt med min dejlige kæreste André ( ja ja jeg ved det godt .. forlovede, skal lige vende mig til det )
Og min smukke datter Caroline.
Der er blevet kælet med kattekillinger, talt om fremtid : Bryllup- kjole ect , nutid: Caroline´s studier ( hun skal læse til special læge) – kæresten, tøj, mode, og  veganske madopskrifter.
Sidst men ikke mindst, så blev mor´s køkkenskabe, fryser ect gennemgået og der blev shoppet ind til den unge dame´s forrådskammer… Dejligt at kunne hjælpe på den front, jeg kender godt livet på S.U. <3
Så ringede min skønne svoger på 10 år, Silas, han er min lille engel, kors hvor jeg elsker den lille bandit og ville herude til os, så kæresten min, hoppede ud i bilen, og kørte prinsessen hjem til  Enghave og ud til Vanløse og hente prinsen.
Så nu er der guffet hjemmelavet pizza- drukket godt med juice, samlet drage, bagt samt spist rådhuspandekager og den unge mand er knaldet omkuld af træthed på sofaen ….

Midt i alt hyggen, ja så ringede min skønne veninde Janni Ree, som jeg holder umådelig meget af, men ikke har haft til til at tale med i små 4 måneder .

Vi har jo begge travle liv, dog nyder vi vores små samtaler, når vi kan presse dem ind …Så lige idag der var, jo lige klart nok,  en del at catche op på ..

Og så blev det iøvrigt, en endnu mere spændende samtale, end først antaget, for nu er vi blevet enig om et lille join ventura, som i, med sikkerhed, også kommer til at se og høre mere om, sidste i Juli måned …. Janni is gonna rock our world <3

SÅ jeg er i skrivende stund gået fra familie mood til working mood .. i loooove it

Alt i alt en stille og rolig Søndag i familiens skød, omgivet af dem jeg elsker-

Det bedste sted at være ..

Jeg håber jeres dag også har været skøn, lige som min..

Knus

April 

13552776_10153590192832201_780733550_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket forlovet og lykkelig