Så kom svaret endelig på min personlighedstest… ER jeg så kugle skør ? .. JUP , men på den fede måde ;)

Har du som jeg , også gået og tænkt på hvilken personlighedstype du er, hvis du blev testet?

Well jeg tog konsekvensen af mine tanker og omsatte dem til handling- og fik taget den test!
Og jeg fik den taget professionelt!

13325539_10153540915322201_4693707542191544693_n

Jeg må sige, selv titlen på resultatet kom ikke bag på mig, for det kan jeg 100% genkende.
Faktisk kunne jeg rigtig meget genkende mig selv i hele beskrivelsen, med næsten 100% ligehed.

Dog blev jeg sgu noget positiv overrasket da jeg fandt ud af procentandelen i den personlighedstype jeg tilhøre, på verdensplan, og pludselig faldt tingene på plads for mig, i rigtig mange henseener !

Jeg bliver nemlig tit og ofte i offentlige sammenhæng misforstået, og udstillet som en kold og beregnede person- Hvilket hverken jeg selv, eller de mennesker som faktisk møder mig eller dem der kender mig, på ingen måde ser mig som.

Dog ser jeg ,mig selv, som i nogenlunde jævn balance, og jeg lader mig ikke diktere eller styre af andres mening om, bla min personlige fremtoning i påklædning, looks, adfærd, i forhold til de ting jeg laver eller de ting jeg brænder for.

derfor bliver jeg også tit lidt ramt af, når jeg læser anerledes om mig selv, fra anden eller 3 ´s parts side af, som ikke kender mig, eller har mødt mig! 
Jeg laver ikke om på mig selv ( jeg nægter det fuldstændigt, da det er uærligt) , ud fra hvem jeg er sammen, typer jeg er sammen med, eller arrangementer , event eller begivenheder jeg er til.

Ej heller ændre jeg på mig selv, i fysisk eller psykisk fremtoning i det medmenneskelige arbejde jeg laver eller er involveret i , eller i det politiske arbejde jeg er en del af, for at tilfredstille andres forstilling eller fordomme om hvordan tingene i følge deres optik skal være. !!!

I AM ME- AND JUST ME- WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!

Jeg tilhøre en personlighedstype kaldet ENTP-A, også i lægmandsterm betegnet som populitisk set, debattøren! Det der kom bag på mig var sgu, der er 3% af denne personlighedstype på verdensplan, og vi oftes ikke bliver opfattet korrekt af vores omgivelser, da vi falder så meget ved siden af de andre personlighedstyper Vi er typen som de andre er “bange for”, føler sig truet af.. og jeg paste lige ind hvordan jeg bliver betagenet ud fra min test..

Hyg jer med det, og så begynder i måske så småt at forstå komplektitet for og i mig, i min omgang med andre mennesker.
Jeg ER den jeg ER, 100% uden bullshit, uden filter og jeg er fandme ærlig, for det er spil af tid andet, og det virker hårdt på andre, da andre personlighedstyper ikke er bleg for ” de små hvide løgne, eller undvigelser, i omgang med sandheden, for at passe på sig selv.

Når men jeg er :

I sind :
Ekstrovert 82%
Introvert 18%

Energi:
Intuitiv 64%
Realist 36%

Af natur:
Logik-fokuseret 62%

Princip-fokuseret 38%

Taktik:
Planlæggende 14%
Søgerned 86%

Identitet:
Assertiv 55%
Forsigtig: 45%

(Assertiv bruges især om personer, der har en stærk og selvsikker personlighed)

Så kommer jeg lige her :

ENTP personlighedstypen er den ultimative djævlens advokat, som trives i processen med at nedbryde argumenter og forestillinger, og lukke katten ud af sækken så alle kan se den. Til forskel fra deres mere beslutsomme Planlæggende (J) modsætninger, gør ENTPere ikke dette for at prøve at opnå et dybere formål, eller strategisk mål, men af den simple årsag at det er sjovt. Ingen elsker processen med mental sparring mere end ENTPere, da det giver dem muligheden for, ubesværet, at anvende deres hurtigtvirkende intellekt, brede grundviden, samt deres evne til at forbinde forskelligartede idéer og bevise deres synspunkter.

ENTPere har en sær sammensathed, da de er kompromisløst ærlige, men vil argumentere utrætteligt for noget, de rent faktisk ikke tror på, hvor de sætter sig i en andens sted, for at argumentere for sandheden, set fra dennes perspektiv.

At spille djævlens advokat, hjælper personer med ENTP personlighedstype, ikke bare til at udvikle en forståelse for andres ræsonnement, men også til at få en bedre forståelse for modsatrettede idéer – da det er ENTPere som argumenterer for disse.

Denne taktik bør ikke forveksles med den slags fælles forståelse, som Diplomater (NF) stræber efter – ENTPere søger, som alle Analyserende (NT) personlighedstyper, konstant efter viden, og hvordan kan de bedre finde dette, end ved at angribe og forsvare en idé, fra alle sider og vinkler?

HER FINDES INGEN REGLER – VI PRØVER AT OPNÅ NOGET!

Da de finder en vis glæde i at være den undertippede, nyder ENTPere den mentale træning som kan findes i at sætte spørgsmålstegn ved den fremherskende tankemåde, hvilket gør dem uerstattelige når eksisterende systemer skal omstruktureres, eller når tingene skal fornyes og skubbes i en ny, gennemtænkt retning. ENTPere vil dog være ulykkelige i en position, som kræver dag-til-dag administration af de praktiske realiteter med at implementere deres forslag. ENTP personligheder elsker at brainstorme og tænke store tanker, men de forsøger for enhver pris, at undgå at blive fanget i at udføre grundarbejdet. ENTPere udgør kun tre procent, hvilket er helt perfekt, da det giver dem plads til at skabe originale idéer, hvorefter de kan træde et skridt tilbage og lade andre, bedre egnede, personlighedstyper om at håndtere vedligeholdelsen og den logistiske implementering.

ENTPeres evne til at debattere kan være irriterende – mens det ofte er værdsat når det er på sin plads, kan det falde smerteligt til jorden når der trædes på andres tæer, for eksempel ved åbent at sætte spørgsmålstegn ved chefen til et møde, eller pille alt, hvad ens partner siger, fra hinanden. Dette kompliceres yderligere af ENTPeres urokkelige ærlighed, da denne type siger tingene rent ud, og ikke bekymrer sig særligt om hvorvidt de opfattes som sensitive eller medfølende. Ligesindede typer kommer fint ud af det med ENTP personlighedstyper, mens mere sensitive typer og samfundet generelt, ofte er mere tilbageholdende overfor konflikter, hvor følelser, komfort, og endda hvide løgne, fremfor en ubehagelig sandhed og hård rationalitet, foretrækkes.

Dette frustrerer ENTPere, og de finder at deres fornøjelse med at debattere brænder mange broer, ofte uforvarende, mens de pløjer sig gennem andres grænser for at sætte spørgsmål ved hvad de tror på, mens deres følelser fejes til side. Da de behandler andre som de selv ønsker at blive behandlet, har ENTPere kun lidt tolerance for at blive pylret om, og de bryder sig ikke om når folk går rundt om den varme grød, specielt ikke hvis de ønsker at bede om en tjeneste. ENTPere er respekterede for deres vision, selvtillid, viden, og gode humoristiske sans, men de kæmper ofte med at kunne anvende disse kvaliteter som grundlag for dybere venskaber og romantiske forhold.

MULIGHEDEN MISTES, FORDI DET SER UD TIL AT VÆRE HÅRDT ARBEJDE

ENTPere har en længere vej end de fleste til at udnytte deres naturlige evner – deres intellektuelle uafhængighed og frit tænkte visioner er uhyre vigtige, når de har ledelsen, eller i det mindste når én som har ledelsen lytter til dem. Hvorimod det at nå frem til målet, hvor der kræves en grad af gennemførelse, kan være et problem som ENTPere kæmper med.

Når de har sikret sig en sådan stilling, skal ENTPere huske på, at de altid vil være afhængige af andre, som kan samle brikkerne i puslespillet – hvis de har brugt mere tid på at ”vinde” diskussioner, end på at opbygge konsensus, vil mange ENTPere finde at de simpelthen ikke har den nødvendige støtte, for at kunne opnå succes. Da de er så gode til at spille djævlens advokat, kan mange mennesker af denne personlighedstype finde at den mest komplekse og givende udfordring er, at forstå et mere følelsesmæssigt perspektiv, og at argumentere for hensynstagen og kompromis side om side med logik og fremskridt.

Tak for kaffe & opklaring- det her satte en masse på plads i liv.
Så jeg kan blot anbefale, hvis du som jeg ikke rigtig helt har kunne dreje, hvorfor du ikke rigtig har følt dig helt forstået, så kan en personlighedstest helt sikkert hjælpe dig godt på vej
Det er et godt redskab.

Det jeg her har offentlig gjort er kun en meget lille brøkdel af mit resultalt af testen, resten vedrøre mig og kun mig. Dog skal jeg indrømme, det er vil blive et godt og brugbart arbejdsredskab for fremtiden i livet liv <3

Rigtig god Lørdag til jer alle, nu vil jeg tage ud og fejre min svigermors 50 års fødselsdag

April <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Rebel med hang til håndjern- over til ungdomspolitikere med hang til håndjern til aktivist med hang til retfærdighed -medmenneskelighed- og retten til vi alle kan være her : Ugens gæsteblogger : CHRIS BAY