Den manglende sommer slår ikke en …

Skagen 2015…Its all about Keeping Up Appearances…

 

 

 

Netop hjemvendt efter nogle skønne om end vindblæste dage på Danmarks nordligste punkt.

Sidder jeg her midt i et hyggeligt parcelhuskvarter omgivet af skønne høns og en enkle hane ( elsker bare de dyr altså) i det østlige Sjælland, med udsigt ud over Øresund.. og reflektere.

Ingen tvivl om jeg har haft nogle fantastiske dage
Ingen tvivl om jeg elsker mine vidunderlige og tossede venner- hell de er en del af essencen af mig.
Ingen tvivl om det er ægte og nærværende- for vi har godt fast i hinanden uanset hvad vi så ellers roder os ud i 😉 Og det er sgu ikke så lidt 😉

11748817_10152933726357201_307751661_n

 

Jeg har nydt sommerhusets glæder med veninderne Caro og Jytte, den ene et helt nyt bekendskab, og guuuud hvor er hun da bare fantastisk dejlig.

Jytte på til daglig I Los Angeles, og er oprindelig fra Nordjylland – SÅ vi blev dagligt belejret af hele den nordjyske familie, som kom og hilste på..

Dvs.. Kender i det nordjyske kaffebord- DET GØR JEG NU 😉 Hvor skønt, sjovt og berigende.

 

Jeg har været til den skøneste gourmetmiddag i venners lag – Vi var en masse mennesker samlet fra Bangkok- Kbh – Sydfrankrig og andre steder i verden – festede og danset på natklub- nydt Råbjerg Mile, og Grenen. Været til skøn sammenkomst på nogle venners fantastiske husbåd- ( puha sikke en fest gg* ) og forsøg at bade ( kun poterne) i hhv Vesterhavet og Kattegat 😉 slikket solskin i haven og taget gåture på små 10 km, for at holde formen

Alligevel når jeg tænker tilbage på de sidste par dage i Skagen, er der noget der falder mig for…

Hvor er det ganske tragisk med den form for pretensions som jeg også oplevede deroppe.
Gl. Skagen.. Super smukt sted- fantastiske omgivelser- masser af smuk natur- Men det er ikke det, som folk kommer der for, når de valfarter fra Nordsjælland og Kbh K.
Niks De sidder i deres fashion chik, ( vi er sååååå casuel) mega dyre mærketøj, der er indkøbt til formålet, og sipper Rosé i en prisklasse af 125 kr i indkøb og 575 kr i udsalg, fordi den langes ud over disken på et af de trendy IT & IN steder på Skagen i uge 29.
De sidder i deres små enklaver og småsladre om alle de andre som ikke er tilstede.
Der skal berettes om det her nyeste suuuuper lækre helt vild fantastiske sted de NU har fundet på Ibitza, og rejser ned til, i den kommende uge. Eller andre af deres egne fortræffeligheder .. alt mens de puste sig op i alt deres pryd og glans for at imponere deres enklave.

Udover Tordenskjold soldater som er der HVERT år- igennem de sidste 20 år- så er deres også ”The Next Generation” som ikke lige gad fange Tisville i år, men valgte at holde fast i traditionen om Skagen… Så snupper vi Tisville og Hornbæk i uge 30 ( der er dæleme også sjovt og lækkert )
SÅ mens de er på Skagen, så fange de det vilde natteliv i Gl Skagen på Hyttefaddet – eller i ”Hullet” når natten kalder dem ind 😉
Det er en fascinerende & betagende skue, om end også en smule tragisk

Det handler nemlig om en ting- og kun denne ene ting,

 

Keeping Up Appearances….

 

Jeg er vild med det- så længe jeg kan holde mig til det, på en nogenlunde fornuftig plan, hvor overfladen på ingen måde må overtage, hvor dybden i vores venneskare/enklave stadig fastholdes, og vi er der fordi vi kan lide at være sammen. Det lykkes for os, dog er alle ikke lige så heldige..

Jeg vælger altså at tage hjem før tid, da jeg vil have tid sammen med min ”familie”på Feddet i denne weekenden også … 😉

Jeg trænger til larmende glade sommerunger i solskinkulør – børnepool – snobrød og bålplads med andre ord en ordentlig solid grounding

 

April

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den manglende sommer slår ikke en …