Hvorfor nu opskrifter på min blog?

BØVS!!… Hvor er jeg eventyrlig træt af….

NEGATIVITET- NIDKÆRHED – ONDSKABSFULDHEDER og andet støj!!

 

Vi lever i en verden hvor vi mennesker bliver mere og mere fjern for hinanden.
Dette sker faktisk midt i en tid hvor vi endelig skulle rykke os tætter sammen som mennesker,

vores uenigheder – og forskelligheder til trods ..

Det er dæleme trættende konstant på de sociale medier, at blive konfronteret af emsige tastaturkrigere som bliver mere og mere konfrontoriske og grimme i hele deres adfærd  online overfor deres medmennesker!

Det er efterhånen blevet et ulideligt samsurium af grimhed – og total manglende på evne til at se modparten, med respekt og anerkendelse for hinanden forskelligheder, hvor man kan debattere med åbent sind, og forlade debatten, om end stadig uenig, dog med respekten for hinanden og de input der kom ud af det .

Jeg er eventyrlig træt af, den mentalitet er hersker af
” Er du ikke enig med mig, er du min fjende”- tendens –

og måden mennesker åbner dialog med hinanden, er ofte med en perfid,  nidkær og forudindtaget nedladende og ondskabsfuld holdning, som  er direkte himmelråbende, fordi man går efter manden og ikke bolden.
Vi har så travlt med at sætte folkedomstolen i stilling, dømme og hænge det eller de stakkels menneske, som er under ” offentlig ” anklage f. eks i medierne eller på de sociale medie..
Uaget om de er uskyldige eller ej

I dag har vi som mennesker – samfund i den grad brug for at stå sammen- vi bliver konstant bombet med nye ubu krav FRA HINANDEN, til hvordan vi skal leve, spise, tænke, mene føler, arbejder, bidrage med, betale, opføre os, ect ..
Vi vender os mod hinanden.. Og det er uagtet om vi taler om kostvaner, sociale status, eller hjælpe arbejde for vores mest udsatte grupper , så handler det sjældent om slutresultatet, nemlig brugerene, men mere om hvem der kan få æren og der igennem, måske, flere penge til det de nu gerne til have penge til!

Hvorfor er det så svært at arbejde sammen på tværs af skel og uenigheder? 
Hvorfor skal vi opdeles i kasser og bokse konstant? 
Hvorfor er det vi altid skal svine “modparten” i debatter og det politiske? 
Hvorfor er det at organisationen indenfor sammen interesse grupper ikke kan finde ud af, at informere hinanden, samarbejde og bruge hinandens forskellige styrker? 

Hvorfor kan vi ikke bare sætte os ned – SAMMEN, på tværs af vores forskelligheder og tale sammen, og ikke mindst arbejde sammen som et fællesskab, for at finde løsninger?

Jeg ved det ikke… DOG ved jeg .. at jeg bare ikke gider mere støj på linien.

Jeg har givet mig selv et løfte for 2017- og det er…

Jeg VIL samarbejde med alle, som kan og vil løfte det jeg arbejder for og brænder for i en god og medmenneskelig ånd og med respekt for det arbejde vi gør, og dem vi hjælper.
..
Og jeg er iskold, om de er rige eller fattige, om de er grønne, røde, lyserøde, sorte, brune, gule eller andre farver på paletten ..
Jeg er ligeglad med om de står til højre eller venstre på den politiske linie.

For mig handler det om at have øje på målet – og det vigtigste er, for mig, at samarbejde med mennesker, som dele min vision om at gøre vores lille andedam, et bedre sted, med anstændighed, værdighed, nærvær, for vores udsatte , og ja os alle sammen.

Jeg bryder mig ikke om kasser og bokse, jeg bryder mig ikke om smålighed, og jeg bryder mig bestemt ikke om at vi ikke kan se hinandens styrker, frem for svagheder!

I min verden er vi på bundlinien alle ens- det er hvad vi gør os selv til i vores indre og vores handliner, der definere os som mennesker – ikke vores sociale status, økonomi, bopælsforhold, tro, hudfarve, køn eller seksualitet …

 

MEN VORES HANDLINGER!!!

Min søndag bliver brugt sammen med nogle helt fantastiske mennesker- som vælger at bruge deres eneste fridag på, at gøre nogle andre mennesker gladere, og give dem en fantastisk oplevelse ..
Det gør de TRODS deres sociale status- det gør de TRODS fordomme og de gør det 100% ,fordi de har lyst !

Må jeg benytte mig af denne søndag, til at opfordre dig, ja dig kære bloglæsere, at bruge bare 2 min af din søndag , på at gøre en uselvisk handling, noget for andre, uden nogen anden form for gevinst, end du spreder god karma… Om det er online eller irl ..
Det er ligegyldigt, for begge dele, betyder verden, for den din gerning rammer <3
Bare ræk ud… Det kommer 10 foldigt tilbage – tro mig

God søndag til jer alle derude –

ET KÆMPE KÆMPE SØNDAGSKRAM TIL JER FRA MIG 

APRIL

16469116_10154173918827201_1237431489_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor nu opskrifter på min blog?