Forår?....

“Jeg vil gerne købe en ny bil”- Så gerne siger den søde autoforhandler……Vil du have et rat og 4 hjule med? – Det koster ekstra…..

Søndag . den sidste i April mdr …og SOLEN SKINNER  – og vi skal have ISVAFFEL!!! weee..
Eller noget … en WEEE oplevelse blev i allefald ikke

SÅDAN ser en isvaffel d når man køber den!!!

SÅDAN ser en isvaffel d når man køber den!!!

Dagen i dag er blevet nydt i familiens skød. Hele dagen.

Min fantastiske kæreste er skilsmisse”barn” – heldigvis har hans forældre det bedste forhold internt og fejre alt sammen, julefrokoster, påskefrokoster ect med hver deres livsledsager – og nye børn!

Det er en hel unik og vidunderlig familie, jeg er landet lige ned i – Det er jeg så taknemmelig for!

Jeg ELSKER min fantastiske svigermor, som så “kun” er 3 år ældre end jeg selv, så vi har det fedeste forhold til hinanden og det er den del af familien, vi ser mest til ( i har jo hørt om min supersvoger Silas på 11 år, som jeg ikke kan leve uden <3 )

DOG i dag var det, det fadderlige ophave – vi skulle hænge ud og hygge med 🙂
Dagen startede på Cafe Phenix i Valby, hvor vi alle 8 var samlet- til brunch- ( og jeg kan anbefale deres brunch buffe her i weekenden ) –

Der blev hygget grinet og snakket- OG råædt af den bedste buffe længe, fri kaffe/te- juice og champagne  i små 2 1/2 timer, hvorefter vi havde aftalt, at vi ville på Langelinie, og hygge med ungerne ( de havde medbragt løbehjul) – kigger på seværdigheder og  krydstogtskibe og butikker, og aftalen og løftet til ungerne var-

EN KÆMPE STOR DANSK ISVAFFEL, for at fejre sommeren snarlige kommen!

OH BOY blev vi fælt skuffet!

Frisko Ishuset, der ligger lige imellem Langelinie og Langelinie kaj – lige ved den “nye” havfrue- s´SIKKE en svindler og turistfælde butik!

Ungerne og undertegnede havde glædet os/mig til en god isvaffel med god is masser af syltetøj og flødeskum!
Blev vi fælt skuffet ? …JA!!!

Der var kø da vi kom- fair nok, og da vi kom frem til Frisko- isboden, opdagede vil flg i priserne:

1 kugle 25 kr  ( Deres annonceret pris i euro var endu værre, 4 Euro = 29,79 kr )
2 kugler 32 kr (pris i euro 5 Euro 37,20 kr)

3 kugler 37 kr (Pris i Euro 6 Euro = 44,64 kr)

4 kugler 42 kr (Pris i Euro 7 Euro = 52,08 kr)

OG det var så vel og mærket, i færdiglavet tørre VIRKELIGE dårlige papvaffer- og så UDEN syltetøj, guf, eller flødeskum!!

FOR DET KOSTER EXTRA…. VAR BESKEDEN…..

Det var mange år siden, man iflg den unge mand bag disken, var begyndt at betale for det-Så var dette noget man ønskede kostede :

Syltetøj 3 kr ekstra – og guf og flødeskum 10 kr –  OG en flødebolle ( altså den der kedelige satan fra Netto) kostede 8 kr ……..WTF?????

HALLOOOOO…. EN GAMMELDAGS DANSK ISVAFFEL ER FANDEME INKL SYLTETØJ OH GUF/FLØDESKUM!!!
Det er sgu IKKE et tilvalg- det er et FRAVALG!!

Det svare til jeg køber mig en bil hos en autoforhandler, og han spørger mig, om jeg ønsker at tilkøbe mig 4 hjul og et rat til min nye bil, for det koster extra!!! 

Jeg gik total baglæns af arrigskab, og bad om at få et aktiebevist på min andel i den lorte butik, for det var nok det jeg betalte ,for ikke i min vildeste fantasi, kunne jeg forstille mig- at en helt alm røvkedelig ( og vi ved alle at den alm Frisko is ikke er luksus eller speciellavet) is i en papvaffel UDEN flødeskum/guf og syltetøj, kunne kommer op på den pris !!

Iøvrigt – en lille, og med lille, så mente de fandeme en LILLE- softice skulle de have 25 kr for- skulle der drys/krymmel på- kostede dryssen 5 kr !!!

Det er i den grad en effektiv og ulækker måde at udnytte de stakkels krydstogsskibe gæster og andre turister på!

Nå men all in all en skøn dag i godt selskab… Så dagen blev en succes- trods dårlig is og langelinie som har mistet sin shine!!

Jeg har nu, efter denne skønne dag i familiens skød,  fortrukket mig til roen i hjemmet ( min svigermors- for vi har gæster fra London i vores hjem)  alene, med en god film og blogskrivning- mens resten af flokken ( minus svigerdad- som skulle hjem og skrive opgave) er valfartet til den lokale skaterrampe med familien yngste drenge, som vil køre med deres løbehjul i det gode vejr

God søndag derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår?....