Næstehjælp - En industri for magtsyge "godhedsengle"? - Er prisen blevet for høj?

Eksamens tid – Livet er godt <3

Eksamens tiden er over os-…
Og her i vores lille stykke af la la land – står den på total hepperkor af min skønne datter og hendes kæreste.

Paul blev student igår – Tirsdag d 6 Juni 2017 – med et flot 7-tal i hans hue.

Poul med sin hue

Poul med sin hue

Min datter var til sin næstsidste eksamen i dag onsdag d  juni og scorede et 12-tal i fysik- i sidste uge var det et 12- tal i biologi- og den sidste eksamen som er på tirsdag d 13 juni, går hun efter det sidste 12- tal- så er der 12 på hele linien, og dømt SUPER STUDENT!!

Caro´s hue er ankommet til d 13 Juni 2017

Caro´s hue er ankommet til d 13 Juni 2017

Der er planlagt studentergilde d 23 juni i min skønne svigermors have – og familie og vennr er indkaldt med mødepligt til fest og fejreing af de 2 unge mennesker fantastiske flotte resultater.
Ja jeg er stolt af min datter -og end- endnu mere stolt af min svigersøn Paul.
han kom til Danmark for små 3 år siden, kunne ikke et ord dansk, og har nu gennemført en dansk studenter eksamen med det flotteste resultalt! – MENS han har abejdet fuldtid i ALDI som butikschef- har han lige kørt et fuld pensum på HF..
Har har forsørget de 2 unge mennesker igennem der studietid på HF ( Caro har dog fået SU ) men han har sat en tysker ære i, at de skulle klare sig selv, og leve godt, mens de læste, så han tog i skole om morgen, og på job til kl 22 HVER ENESTE DAG.. for at holde sit løfte- ikke en eneste fridag har han haft, hverken fra skole ( man- fredag) eller i ALDI Mandag til Mandag!!

Jo jeg er fandeme stolt – stolt af de unge mennesker er mine – og Caro nu er på vej på medicinstudie – expres i KBH efter sommerferien <3 og Paul på sit IT studie med et mål om Cal- teck U.S også (Y)

Min datter 🙂
Den kommende medicinkvinde
17814215_10154387966717201_1489169108226360399_o

EN stolt mor

APRIL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næstehjælp - En industri for magtsyge "godhedsengle"? - Er prisen blevet for høj?