Bernaise creme ( plantebaseret )

På det punkt i mit liv, hvor få, men helt, essentielle spørgsmål presser sig på….

Hvad er det, som er det her, værd…. og hvorfor kæmper vi som vi gør….

Mange som kender mig, ved jeg er det nogle kalder for en ildsjæl.
Jeg går meget op i retfærdighed.
jeg går meget op i anstændighed i vores adfærd overfor hinanden
Jeg går i vores velfærds samfund

og

jeg debattere meget på SoMe. – Jeg har en mening, og den lader jeg komme ud..

18109785_10154422392217201_1821254533_n

Dog alligevel… Den senere tid er der nogle spørgsmål der bliver ved med at presse sig på- reflektioner oven på de virkelig mange mennsker jeg ” møder” på SoMe …

Jeg læser deres opdateringer, deres status, deres kommentarer og måde at debattere og skrive på.
Jeg følger med i det politiske liv i og omkring os, og særlig i vores egen lille andedam.

Og det har sat de her spørgsmål i gang hos mig…

Hvad fanden er det lige vi har gang i ??

Vi lever i en tid, hvor nød, hjemløshed, fattigdom IKKE skulle være et problem.
Det er faktisk slet ikke nødvendigt, at vi har de 3 emner på vores tallerken her i landet

Vi lever i et samfund der økonomisk er så rigt, at alle pr automatik, skulle have et hjem, et ordentlig indtægtsgrundlag, ordentlig tøj på kroppen, mad på bordet, uagtet om man er syg, rask, høj, lav, eller fra by eller land…

Men alligevel, behandler de kommuner, os borgere, os der er hele humlen bag vores samfund, og har sat DEM, embedsmændende  til at varetage disse rigdomme, og vores fælles interesserer for uddannelse, sundhed, økonomisk tryghed, sociale vilkår ect, de behandler  os borgere, og vores medborgere,  som om vi er ubetydelige små brikker i det store spil, om de penge vi sammen har skrabet ind, til et bedre liv for os alle.

Mennesker bliver dagligt sat på gaden, børn der lever i så stor fattigdom at de har sommertøj på om vinteren, udsatte og syge borgere der lever i hjemløshed eller truslen om det.

Vi oplever borger der er slidt ned, eller blot er blevet ramt af livet i sådan en grad at deres helbred er blevet ødelagt, så nu skal de kæmpe imod KOMMUNEN, som er sat i verden til at hjælpe dem, for at få deres ret, at blive behandlet anstændigt.
De bliver kastet rund, ydmyget, udspioneret, kontroleret og truet og særligt hvis de gør oprør!

HVORFOR? …spørger jeg, hvorfor…

Hvorfor er det, at jeg  oplever at mine medmennesker opføre sig som vilde dyr i debatter på SoMe?
Der er ingen respekt i tonen blandt mennesker mere…
Man angriber hinanden, man konkludere, uden at spørger, man køre usmagelige folkedomstole, og man hater på hinanden…

Hvorfor? …spørger jeg … Vi er da alle mennesker ….

Det hele er blevet en kamp- en krig… en krig på grimme ord og trusler.

Fattig mod rig- rig mod fattige

Fordomme mod viden – viden mod fordomme
De uddannet mod de ikke uddannet… ect
Det er blevet til man er imod hinanden hele tiden….

Det er ULIDELIG at se og læse… og endnu mere at leve i

HVORFOR ? ….spørger jeg, hvorfor,kan i ikke behandle hinanden med respekt, og nærvær..
Hvorfor alt den bekrigelse… og der er INGEN der holder sig for gode….Heller ikke de “fattige” – og sjovt nok, jo blå blok er slemme, men det er den røde dæleme også ..
Særligt ibland folket på SoMe…

 

Hvorfor oplever jeg, at politikerne kæmper ikke længer for vores fællesskab, de kæmper for dem selv, deres position,og deres pengepung-
Og det er dæleme så grelt at du i dag ikke længere snart kan se forskel på deres partifarver.
De røde/grønne partier, kæmper for miljø, anto p-parkingspladser i København,  og gerne på bekostning af menneskevelfærd… så som betalbare boliger ……. i dont get it

 

Jeg oplever kampe i mit eget liv, jeg så gerne ville være foruden.
Bland andet p.t …
Der står jeg  i en sag med vores udlejere, som sjovt nok er fagforeningsmand, 3F.
Vi bor i et fagforeningens egendom, der har stiftet en stiftelse,for uddannet murer ( min mand er murer) Murersvendens stiftelse.
Trods det faktum lader de en mand køre det hele oligagisk og uden kontrol, med det resultat at vi mere eller mindre nu bor i en mini kommuniststats, uden rettigheder, end at flette næbbet , og rette ind, samt betale ved kasse et.
Der hvor de i disse dage hylder op om loyalitet og solidaritet, jo tak, men ham her, trods hans fagforeningsstaus, køre hele stiftelsen som om det var hans eget – og han er ikke bleg for at true dig med at smide dig ud, fordi du beder ham om at fjerne livsfarlig skimmelsvamp i vores soveværelse og nu spredt til køkken og stue. og overholde de indgået aftaler.
Han vil så også gerne tage alle dine penge…. Ved ulovlige og ukorrekte udflytningssyn, hvor lejelovens bestemmelser ikke er overhold….. så 3F, come on… solidaritet , kollegaer sammenhold  og min bare røv!!
I er ikke et hak bedre end dem i kæmper mod…

Åh glemte jeg at skrive, at Claus Olsen ( formanden for stiftelsen og 3F´er ) stillede op til KV17 for kommunisterne 😉 ja det gjorde jeg vist …. Så meget for fællesskab – sammenhold og hvad de ellers fyrer af blandt deres kollegaere..Og da jeg tog kontakt til Brancheklubben der skyder penge i skidtet i stor stil, blev  jeg atter henvist til …. tjaaaa Claus Olsen…. oligagen fra Murergade..

Hvorfor – ? Spørger jeg om, hvorfor er det at magt korrumpere mennesker…

Hvorfor er det vi ikke kan finde ud af at behandle hinanden ordentlig.
Hvorfor er det vi ikke kan passe på hinanden , hjælpe hinanden uden at skulle have noget igen.
Hvorfor er det vi er så ondskabsfulde overfor hinanden, også inden for hjælpearbejdet. .
Hvorfor er det så vigtig at snyde hinanden ..

Jeg er total blæst i mit hoved i de her dage, og har allermest lyst til at kaste håndklædet i ringen og sig KLAR JER SELV ……. IM FU***** OUT OF HERE!!!

For allermest, har jeg, i de her dage, bare lyst til at pakke alt mit l***, sælge, hvad sælges kan, tag min mand og vores 4 katte,  under armen og emigrere til en varm ø med smukke omgivelse, ingen mennesker, tv, telefoner, og leve i fred med ham jeg elsker og dyrke min egen mad, fange en fisk, svømme i havet , slappe af, skabe smuk musik af naturens lyde nyde livet og den gave livet er.
Rigtig hippiestyle på den tropiske måde.

Uden alle de skide menneskeskabte problemer, og faktisk i det store billede fuldstændige ligegyldig målsætninger for succes,  der er skabt for hvis skyld? …
Ikke mine – nok heller ikke dine.

GUD hvor jeg er træt af alt det her pis…. alt den bekrigelse,alt den misundelse, alt den jantelovs mentalitet og alt den larm …..

God Søndag

April 

1 Kommentarer

  • lillian larsen

    vi lever i det sidste lemming år-lemminger er en lille gnaver oppe nordpå, der lever meget harmonisk socialt, men fordi de ikke har så mange naturlige fjender, ender de med at blive for mange, og så går det galt. de begynder at myrde hinanden, 4. år bryder de op, og begår kollektivt selvmord, hvorefter de få overlevende starter forfra. vi har stort set også kun virus og bakterier som fjender, og vi er også blevet for mange, vi slås om ressourcer både med resten af naturens væsner og indbyrdes. hvis vi som art-og klodens andre arter-skal overleve, må vi minimeres i antal. sult, sygdom og krige er den gængse metode vores art er underlagt. gid vi kunne blive så kloge at vi gjorde det frivilligt, en fødsel pr kvinde, i løbet af nogle få generationer ville problemet være løst.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bernaise creme ( plantebaseret )