Sneflokken kommer vrimlende ...

So this is Christmas

Og ja det skulle jeg da lige hilse og sige… Fu****

Det er den rene underholdning.

Er af den klare overbevisning af Cirkus revyen er det rene rip off på vores hverdag g*

Luffe og jeg har tilbragt dagene i en lokalafdeling af julemandens værksted. Personligt fik jeg tildelt 8 appelsiner der skulle monteres med jule nitter.

Dæleme ikke lige min boldgade, og min langemand på højre hånd lider i den grad overlast af at være udsat på julemishandling på 1 klasse gg*

Måske burde jeg  have haft samtlige alarmklokker og flugt instinkter i FULD beredskab, og måske også ha været mere end almindelig mistænksom, da Miss E kom slæbende div med nellikerne, appelsiner OG 5 MEGA flyttekasser med julepynt samt et undskyldende blik og en flg sætning:
“jeg skal nok tage resten op, men det her er lige hvad jeg tog med fra Århus…. “

Jeg skal lige indskyde at konen her, har noget der minder om 15 flyttekasser af GIGA udgaven i kælderen med julepynt.. 

Intet mindre kan selvfølgelig gøre det…

Jeg har det som om jeg er medvirkende i Lille Per´s luksusudgave af Til Julebal i Nisseland 😉

Det skal lige tilføjes at INTET Miss E gør, gøres  halvt og ordet kompromis betegnes som fremmedord og ligefrem en falliterklæring gg* .

Jeg vil gerne lige tilføje at det gør altså skide ondt, at sætte de der jule nitter i de skide appelsiner 😉  og efter jeg havde lavet to ,tillod jeg mig at spørge om ikke det var godt?? .. Nøøøj der nok lød der et *snyf* og mega *Frys*.

Frøkens overlæbe begyndte så småt at sitre og hendes øjenbryn begyndte på den mest ondskabfulde måde, at laviteret op under hårgrænsen….vi ramte punktet, hvor man kunne lige frem se ordet “JULEHADER” , begynde at forme sig, skriftligt, i hendes øjne..

Ordne der kom over frøkens læber var: ..” Vil du ikke ind og ligge på sofaen med dit ben løftet NU.. og vil du have den nyindkøbte amerikanske julesok ind og se på? “..

Stemmeføringen var ISKOLD, jeg havde en følelse at jeg deltog i en gyserfilm ala paranormal aktivity på nordpolen .. Og samtidig fortalte samtlige af mine fornemmelse mig,  at jeg nok skulle holde godt øje med tingene over min højre skuldret…Hvis jeg ville overleve dagen gg*

Jeg blev sgu skræmt….MEGET skræmt, så meget at  jeg måtte ty til moralsk støtte og genopbygning hos min veninde Anni, som tog sig en bidetur i måtten, af grin, over mine desperate beklagelser i telefonen…*snøft*

De er såååå onde ja de er… 😉

Men damn it..jeg har altså de skønneste og mest tossede veninder .. gg*


Anyway sådan slipper man, altså så for at deltage i julepyntning når man har gatecrashed…..

HVIS man vel og mærket enten er meget dum eller meget modig..( jeg har endnu ikke rigtig fundet ud af om jeg er det ene eller det andet gg*)

Meeeeeeen …….jeg må jo indrømme, at her er så fint, hun er ikke slet slet ikke færdig endnu og jeg er så også ret sikker på, at når vi engang ….laaaaaangt ude i fremtiden……rammer juleaften, vil vi alle sidde med skuffen i gulvet, som vi plejer, at benovelse over vi er så heldige at være en aktiv part at en juledekoration, der illustrere julemandens værksted i julefilmen  “Min far er julemanden ”

Jeg er NU også af den overbevisning,at damen ligger i en kronisk kamp med den nydelige stormagasin MAGASIN på Kgs Nytorn i DOWN TOWN CPH…


De må altså ligge i kampen om de mest gennempyntet mursten i den kongelige storbys købstad også kaldet København for gud ved hvilke år i træk…..

OG HUN VINDER SGU !!!….

Anway ..

MEN MEN MEN…Der findes faktisk altså nogen, i det her juleunivers-helvede, som  hun taber kampen til hver gang og jeg mener… HVER ENESTE GANG!!!.

Må jeg præsenterer terroristerne uber allez – Bengalerne Storm og Leopold.


Storm på 4,5 kg muskler den  mest udspekulerede hun-katteting, jeg nogensinde har mødt.

Intet den kat foretager sig er tilfældigt. Hun har nu flere gange været på anklagebænken for overlagt mordforsøg på alle levende væsner i husstanden, men slipper dog KUN pga hendes menneske far er højesterets sagfører med speciale i kriminalret, og skidedygtigt til at bruge hendes charme til hendes forsvar ( den hun har til fulde, når hun skal opnå noget)

Leopold er 7,5 kg muskler.

Som så mange andre af hankønnet , ikke særlig skarp, hyggelig og dum som en dør…

Men lille Leo har en skjult fetish … Han æææææælllsker  bling bling ( læs Miss E Smagrad mangler nu på 2 år i træk) div smykker af ædelstene, make-up aetikler m.m.

Vi er ganske enige om at det blot er et spøgsmål om tid, hvor Leo springer ud som drag-queen 😉 og kommer frem i klædt dyre smykker og masser af make-up samt platinblondt hår gg*

En anden svaghed den unge hankat har er neglelakker af mærket Chanel & Sally Hansen , men så skal det dæleme også være guld-udgaven, når vi taler Sally gg*  .. andet dur ikke 😉

Og så elsker han at ligge og gnave i MINE poter ( yes hvem fanden havde lige set den komme g* )  mens jeg sover.

Så som den ultra søde og ligefrem dyreven/ aktivist jeg er ( husk jeg elsker pels, specielt på ryggen af undertegnet ) sad jeg op det meste af natten til kattens fødselsdag, for at lakker mine negle med Chanels røde neglelak, så den lille missekat havde noget at guffe i gg*  ..

Men eller i hverdagen er han så underlagt Storms terror regimen , og så nyder han at putte med Suri, når vi andre ikke lige er around og  ser det 😉

Suri, en Chihuahua som tror hun er en bengalerkat .. 😉

De 2 misser ( eller hvad fanden de er) har ikke hørt om tyngteloven og elsker vand, Og der afholdes løbende kat-landia i badeværelse med der tilhørende tun-cocktail, som er vandet fra en dåse tun, serveret i et glas med fod ( men mere om det i en anden blog g* )

De har absolut INTET at gøre med normal katte, men hold kæft de god underholdning.

Ny dag nye ulykker. Vi keder os aldrig gg*

Til juleaften er de blevet lovet en kasse GLAS julekugler.

Mere fordi de så kan ligge på toppen af skabet, inde spisestuen, her kan de tage mål på boldtøjet og kaste julekuglerne, i hoved på de 5 chihuahua, der indtager huset her denne aften , sammen med resten af flokken.

De har fået lov til at dispensere i forhold til mordforsøg og vi håber inderligt at de skvatter i sov og overgiver sig til julen glæder i form af mamse..

( nøøøj jeg glæder mig til jul, tror det bliver en af de bedste i mange år, skal være sammen med hele min selvvalgte familie <3 .. )

Ja min lille prinsesse Suri ( Chihuahua ) opfører sig jo fuldkommen som en kat, Det skal siges at lige netop Leo er hendes store forbillede.

Om en måned, er jeg helt sikkert den lykkelig ejer af den først Chihuahua der kan miave…..Det er jeg ganske overbevist om..

Hun er sgutte  ikke helt klar over, at  hun faktisk skulle være noget, der minder om en hund .. eller i det mindste en krydsning mellem en vandrotte og kanin gg*

Nå men tilbage til juleudsmykningen. Her tabte Miss E så .

Okey okey…  Klog af erfaring fra de tidligere år,  starter hun ud med en kugle i et vindue for at se om Leo var vokset.

I år mente hun de var blevet så voksne, at  de var klar til et julelandskab, nu der kom børn og alt mulig andet skravl, juleaften.



Wroooong… TOTALY….  1-0 til Storm og Leopold..

Derfor er der nu trukket, vi overgiver os kortet og laver nu nisselandskab UDEN vat.. men med mulighed for en hmm ret anvanceret katteudstilling gg*

( Vi fandt vattet splittet ad, til atomer runt om i denne her lille bitte 200 m2 herskabslejlighed lejlighed, og jeg tror nok også vi vil finde mere vat i de underligste steder, fremadrettet i den kommende tid..

I DO NOT DEAR TO THINK WHERE!!! gg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneflokken kommer vrimlende ...