Fuglen phoenix

Glam-Glimmer- Drags og masser af kærlighed

I anledningen af Aarhus Festuge har jeg- ud over valgt at hoppe i den lilla farve, i denne uge, valgt at tage hul på min ALLER FØRSTE gæsteblogger. 

Vi har alle en holdning – vi har alle en mening til LGBT-folket- Men hvem er det lige der gemmer sig inde bag mennesket – Tænker de- føler de lige som “normen” Hvad får en mand til at hoppe i kvindetøj- og med et svuptag udkonkurrere samtlige kvnder i landet her i lækkerness- og giv den gas på fulde gardiner på en scene som en ægte DIVA? 
Her er 5 rappe spørgsmål til et af de mest fantastiske søde vidunderlige og mest givende mennesker jeg kender – samt en personlig ven ( might I add med stolthed i stemmen :

Nemlig Peter Hfb Rothgard :  Regnbuefar til lille Storm- Ægtemand-Tegnsprogtolk-kampsortudsudøver- og DRAGQUEEN ( Danmarks mindste 😉 )

AKA

 
Miss Stella Starlight. 

10458011_10153243385604302_8670616175430262712_n

April:
Peter.. … Jeg har jo haft den fantastiske glæde af at opleve dig LIVE nogle gange – i dine smukke kostumer med dit alter ego Miss Stella Starlight..

Hvad fik dig til at gå all in og blive en af de smukkeste og dygtigste dragqueens i Danmark? Hvad udløste denne interesse for at performe – og hvordan opstod ideen til Miss Stella Starlight og hendes sprudlende personlighed?

 

Det hele startede med at jeg vandt en præmie som bedste udklædte på Pan Diskotek for mange år siden.

Det fik mig til at kombinerer mine drømme om teater med talentet i de høje hæle. Jeg har altid elsket at klæde mig ud og lave sjov.

Det var oplagt nu hvor jeg begyndte at komme i homo miljøet at lave teater i kostumer og så startede det med at jeg udviklede rollen som Danmarks Mindste Drag og Miss Stella Starlight blev med tiden skabt.

11986935_10153243390394302_4328356399794972781_n


April:
Du har flere gange optrådt i forbindelse med velgørenhed – og du var bl.a toastmaster på Mangfoldigheden i Mariager i November 2014.

Hvad er det for en ild, der får dig til at gå ud og optræde gratis til disse arrangementer?

Det koster jo en formue og masser af tid og kræfter på at skabe de smukke kostumer Miss Stella Starlight bære?

 

For mig handler det om at skabe et billede af at Drag Queens er andet end dem med de flotte ben som sviner andre folk. For mig handler det om oplysning omkring sikker sex, omkring hatecrimes og det får jeg på en elegant måde blandet ind i mine shows. Det er en fritidshobby og jeg bruger mange mange timer på kostumer og ikke mindst penge. Hvis Stella kan være med til at sprede glæde, info, samt ben 😉  så gør hun det gerne.

Selvfølgelig stiller hun op til velgørenhed. Det manglede bare. Stella var ikke blevet til hvis ikke mange mange mennesker havde betalt en entre her og der, hvis ikke, homo miljøet havde været der for hende. Jeg ser det som at give tilbage.

Min måde at takke på.

10474218_10153243382669302_8644111590878833975_n

 

April:
Du er også lige blevet far til lille smukke Storm sammen med din mand som sjovt nok også hedder Peter 😉

-Hvordan kan du forene dit aktive liv- både i forhold til ( ja jeg ved det jo-) men kære læsere Peter aka Miss Stelle Starlight er kampsportsudøvere) din sport- dit job som tegnsprogstolk og Miss Stella Starlight, med det at være far til en smuk lille dreng og ægtemand- det er jo et ret offentligt liv ?

 

Det at jeg har et fuldtidsjob som tegnsprogstolk, er formand i min egen Taekwondo Klub i Århus Nord, at jeg har endnu en hobby som Drag Queen, tager utroligt meget af min tid.

Når man så står med en nyfødt baby på 4 måneder og en mand, samt hus og have, giver livet div. udfordringer.

Det handler om rigtig meget planlægning og accept fra baglandet.

Jeg kan ikke takke Storms Daddy (min mand) nok for den store opbakning han har givet mig.

Storm er pt af naturlige årsager en del hos sin mor, men vi ser ham et par gange om ugen.

 

Træningen i klubben er 3 aftener om ugen og Drag Shows er gerne i weekenderne.

Det handler også om at alle mine venner VIRKELIG skal have tålmodighed for vil så gerne passe og pleje dem men til tider går der lang tid imellem.

Min mand og jeg har netop afsluttet en dokumentar omkring det at få barn som kan se på tv til efteråret. Hvordan lever man livet i en regnbuefamilie.

 

11951126_10153243381959302_4726381404500218303_n

April:
Nu har du jo sammen med 7 andre Drags gudinder lagt mange kræfter og energi i det kæmpe show d 4 september i Turbinehallen i Aarhus-

-Hvordan får man sådan et kæmpe show op og køre?

 

Den gruppe af arrangørere har lagt utroligt mange timer i planlægning af dommere, scenen, lyset, billetter, leje af det ene og det andet. Der ligger et års arbejde i at få sådanne et show op og kører. Det er al sammen frivilligt og igen handler det om at der er en masse ildsjæle som bare gerne vil have en fest og sprede glæde.

 

April:
Er der ikke meget hmm.. DIVA fight i baggrunden, med 7 gudinder som skal sætte sit præg på sådan et arrangement?

Stemningen back stage er helt vildt fed. Vi kan være nogle kællinger på scenen og før og efter, men under showet er folk støttende og hjælper hinanden. Vi kender alle sammen følelsen af at fejlen på scenen og det er ikke fedt og ikke fair for de som har betalt for at komme og se os.

Må den bedste DIVA vinde og så har vi en fest.

Før og efter kan man så fighte li så tosset man vil. Det er nu rarest når folk er venner uanset kemi.

 

April:
Hvis du med egne ord skal beskrive hvad vi kan opleve d 4 september til showet – Hvad kan vi så forventer ?

Man kan forvente et brag af fed musik, prof.dansere. Drags med sans for humor, selvironi og masser af glimmer. Det bliver en fest fra start til slut og folk vil aldrig glemme hvad de har oplevet. Der er stil over showet.

 

April:
Kommer vi stakkels Københavner, som ikke Aarhus i weekenden, til at opleve showet on Tour i København? 
 Som det ser ud nu er showet skabt for at skabe et Drag mijø i Jylland. Det har der ikke rigtig været tidligere og Danmarks næststørste by er SÅ klar til at Drag Queens indtager de skrå brædder. Om vi en dag kommer til kbh er ikke utænkeligt.’

 

April:
Sidst men ikke mindst- Hvor ser du dig selv og Miss Stella Starlight om 2 år ?

Jeg ser helt klart Miss Stella Starlight med masser af følgere på Instagram, på Facebook og IKKE mindst på flere store scener rundt om i landet.

11921605_809954795768931_3853323332955975531_n
En stor tak til Peter aka Miss Stella Starlight for sine ærlig svar 🙂

Har du lyst til at følge Danmark smukkeste og mindste Dragqueen kan du klikke ind her:

Miss Stella Starlight Instagram

Miss Stella Starlight Facebook

Skulle du fristes– jaaa du er … kom såå… 
Så smut ind her og køb din billet til det festligeste BRAG af et show- med 8 skønne dragsgudinder i Turbinehallen i Aarhus Fredag d 4 sep. 2015
Pris er latterlig billig KUN 195 kr for en aften i Glam-Glimmer- Drags og KÆRLIGHED !!!

GOA Awards 2015 – Billet

Læs mere om hele arrangementet her: 
GOA Awards 2015
 

 

Have a good one out there 

Kyyyyyys 

April 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuglen phoenix