Trolls ... Har du også mødt sådan en satan ;) Kig med her .. Og Se hvordan du slipper af med dem

Kontanthjælps reformer – sociale reformer … Hvem kan vi takke? 

Igennem de sidste 5-7 år år jeg set en drejning i pressen , i den almindelige befolknings ( primært mellemklassen) hvor man i sigende grad har kigget efter syndebukke for den grimme økonomiske krise, vi alle fik fortalt vi stod i.

Ja korrekt der var en finanskrise, men ret skal være ret, Danmark klarede sig bedre end noget andet land i verden, set på de faktiske tal.
Tallene sælger bare ikke politisk, når man skal gennemføre noget værdipolitik .. Og vi havde altså en Blå regering da krisen ramte globalt.

Men nogle skulle have skylden og i Danmark..

SÅ begyndte klapjagten…

Først var det de østeuropæiske migranter som kom og tog vores arbejde –
De tiggede på gaderne og tja iflg nogle folkevalgte politikere fra udkants danmark ligefrem tog herop i busser for at bo gratis på herberg…
fordi de havde hørt at det kunne man

Jov jov fru Vivi Kier den griner jeg sgu af endnu 😉
Ref til se debatten mellem hende og jeg her I DEBATTEN 2010:
https://www.youtube.com/watch?v=OESuhj8eT9g

Så blev det de dagpengemodtagernes og efterlønsmodtagernes tur-
De levede lukrativt- , og det havde vi som samfund ingen grund til at acceptere for det havde vi ikke råd til, vi havde jo ”krise” –

Så politikerne ( både røde og blå)  i Danmark, fjernede med et trylleslag efterlønnen, og skar i dagpengeperioden, midt i en krise tid med flere og flere arbejdsløse, som havde brug for deres dagpenge, og for mange af den for første gang i løbet af et langt arbejdsliv.. nu måtte de KUN få dagpenge i 2 år..
Så skulle de ud på arbejdsmarked og optjene retten igen.. ( altså det arbejdsmarked der i første omgang fyrede dem pga nedskæringer pga mangle job – logisk ikk 😉 )

Så blev det de syges tur- Der blev skåret helt ind til benet- devise og mantraet lød:
“Skær ned på sygedagpenge, og får folk tilbage i job hurtigste muligt og for hver en pris..”

Jov jov det skal jeg love for.. selv terminale cancer patienter blev på magisk vis af sagsbehandler ( som ofte har ingen eller ringe uddannelse på området) tryllet raske eller arbejdsmarkedparate, De skulle måske søge job i sundhedsvæsnet – for de kan om nogen, udrette mirakler, trods lægernes direkte papir på det modsatte.. Jamen kan du arbejde bare 1 1/2 min

SÅ ARBEJDER DU!!!

Resultatet udebliver heller ikke, folk dør som fluer, enten pga af deres sygedomme, eller også fordi de simpelhen giver op, når de ikke bliver lyttet til eller imøekommet… De begår selvmord !

Jeg ved ikke med jer, men jeg fik, og får til stadighed, flachback til det billede jeg så i skolen i historie undervisningen fra den tyske KZ- lejer i auschwitz, hvor der over porten stod

                                                    ” Arbeit macht frei”..

arbeit-macht-frei-daniel-hagerman

Den følelse har jeg så stadig … ..

Da den ged blev barberet, gik vi nu til dem på kontanthjælp, for tallet var jo af helt åbenlyste årsager jo steget –
Folk hvor dagpengeretten udløb, røg over i kontanthjælpssystemet og dem på sygedagpenge, der på magisk vis også blev erklæret raske, og dem der fik afslag på førtidspension, endte jo i samme kasse….
DET SKULLE DER GØRES NOGET VED!!!
Vi skal skære helt ind til benet !!

Så nu gik klapjagten ind, og de blev udstillet som hhv de berømte ”ikoner” på området, nemlig den navnkundige ”DOVNE ROBERT ” og hans kvindelige modstykke ” FATTIG KARINA”

Og så kom krydderiet – toppen af poppen– nemlig  tra laaaa:

FLYGTNINGENE !!!
De er små “sorte” muslimske sataner, der kun kommer herop, for at suge Jens-Peters og Birgits hårdt tjente skillinger, der har stået i Nørre Snedes Sparekasse tør..
Udnytte og dræne de skattekroner de har betalte ( for i deres verden, så er deres skatteindbetalinger nemlig hele fundamentet alene for det danske velfærd, eller mangel på samme i dag )
Ja ja ja I know – jeg gør en smule grin med dem!
Men primær er det altså IGEN ikke særlig veluddannet og ikke særlig kvikke mennesker, der hopper på de her bølge om at finde syndebukke.
Kig på de statistikker – om hvem det var Dansk folkeparti fik ind af massiv vælgerskare. Det er gsu ikke den menige borgere, der sidder med den rette og reelle viden, eller med viljen eller even til at søge dem!
Det er heller ikke dem med de høje uddannelser, eller dem der sidder i centrale poster i samfundet.. Hell no.. Det er postbudet- pakkedamen, den hjemmegående husmor, det er lagerarbejderen – chaufføren -DEN ARBEJDSLØSE UFAGLÆRTE- Alle dem i fag der ikke kræver ret meget uddannelse –

 

Og NU har vi fået overklassens pandant – Ny Borgerlige .. Hold da op en flok neo nationalister- Men de sælger varen .. Blond – blåøjet kvinde i front- Ikke særlig kvik, men god til at fyre de rette kugler af i medierne og på sociale medier, bagmændende støber for hende- ( Vi mangler bare de brune skjorte og de sorte ståbånd og det vandkæmmet hår, så køre den igen) …og de hopper lige i – IGEN med begge ben,

FRYGT SÆLGER OG TRÆKKER STEMMER – Lær det og skriv det bag øret hvis du vil skifte til at job som politikere !

Hold da op hvor hr og fru hakkedreng ude i forstæderne, og udkantsdanmarks grønne enge, fik kaffen galt i halsen , og så kom de op på barikaderne .. For de ville fandeme ikke betale for de nasserøve ect.. og så var kimen lagt til det indføre gensidig forsørgelsepligt og nu i 2016 kontanthjælpsreformen !

Men er det så KUN de ansvarlige politikeres ansvar at det er blevet sådan her?

Nej det mener jeg faktisk ikke det er!

Jo det er rigtigt at politikere reagere på tal, dog skal der med til historien retvis  også pointeres, at efter de sociale mediers indtog i vores hverdag, er kommunikationsstrømmen begyndt at gå hurtigere – og direkte fra afsender til modtager, begge veje, altså . Politikerne kan følge de strømninger der er i luften, fra den helt almindelige borger.

Det er en ”kunde” kontakt der ikke tidligere har været der i vores historie- Direkte kontakt til borgernes meninger .. i news feed på bla Facebook.

Hvem er det så der styre folkets mening?

Jo det er meget enkel.. Mennesker handler og reagere ud fra den information de har tilgængelig ..

OG der hvor mennesker får deres primær info fra i dag, er medierne.
De medier der lever af at sælge klip på internettet eller aviser. Det er fra de tv- medier der kæmper mod streeming tjenester på nettet …

Så jeg vil i lige så høj grad mene, at journalister i lige så høj grad, er ansvarlige for mange af de stramninger – eller i allefald har lagt kimen til den umenneskelige stramninger , vi oplever i disse år…
IGEN husk “Doven Rober og Fattig Karina)  fordi de vil sælge historier!!

Og vi slikker det i os…

De historier som bare sælger, er de historier om dem der “udnytter eller misbruger ” systemet – eller os alle  –
Vi elsker at smæske os i historierne
Det reagere folket på, på de sociale medier…

( de fleste sætter sig nemlig ikke ind i dybte af den problematik de debattere) og så kommer ”folkedomstolene” ellers i proces.
Folket hylder op om handling fra de folkevalgte, de folkevalgte vil gerne beholde deres taburetter , og så … så handler de, OGSÅ uden at tænke over de dybere menneskelige konsekvenser .. for folket skal tækkes !!

 

Og ja.. igen vi slikker det i os…

Jo det er meget forenklet, men det her er en blog, ikke en doktor afhandling- og problemstillingen er mere kompleks end som så..
Dog vil jeg mener , at med de observationer jeg har gjort mig igennem årene – så er det faktisk den meget forenklet forklaring på den dynamik der forgår i disse år..
Derfor får vores politkere ikke ro til at arbejde i dybten med det de skal ( de skal jo handle med det samme kræver folket)

De kommer hurtige løsninger , med katastrofale konsekvenser, som de så også ( og helt fair – for de har sgu ikke passet deres arbejde ordentligt) må stå til måls for.
Og som følge deraf, mister vi tilliden til vores folkevalgte – og vi får nu en bølge af politkkerlede … og med rette til dels

For jo kære læsere.. Et eller andet sted, er hele denne her situation og afstumpede opfattelse til vores medmennesker. som vi oplever i disse år, dæleme selvforskyldte..

Lige fra den menige borgere, til journalisterne, til medierne , til de sociale medier, og i den grad POLITIKERNES!!!

Vi har alle et ansvar..

Så lad os tage det fælles ansvar på os, og få vendt denne her skude MS Danmark tilbage på rette kurs!

For
Der ER penge nok til ordentlig velfærd
Der ER penge nok til ordentlige skoler hvor vores elever ikke får stress
Der ER penge nok til flere uddannelser

Der ER penge nok til et ordentlig velfungerende sundhedsvæsen-med varme hænder nok
Der ER penge nok gode plejehjem med plads til nærvær og ORDENTLIG indbydende mad
Der ER penge nok til 4 årig dagpengeperioder
Der ER penge nok til ordentlige værdige sociale ydelser

Der ER penge nok til vædighed & medmenneskelighed

Måske vi skulle sende luksusfældens eksperter til at gennemgå statens budgetter- og så få luget ud i unødvendige udgifter – fjerne dårlige vaner – og få rettet op og lære dem at arbejde inden for et ordentligt HUSHOLDNINGSBUDGET- For der mangler IKKE penge i Danmark..

Der mangler økonomisk overblik og styring.
Og arbejdsro til de ansvarlige politikkere, som skal holde op med at tro det er en populærkonkurrence at sidde i den grønne sal på Christiansborg.
Det er fandeme alvorlige sager og de har et alvorligt ansvar for folkets som de repræsentere!

Det er DET de har glemt .. i kampen om medietid !

April

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trolls ... Har du også mødt sådan en satan ;) Kig med her .. Og Se hvordan du slipper af med dem