Humanisme: upolitisk medmenneskelig holdning, der viser respekt for hvert enkelt medmenneske

Trolls … Har du også mødt sådan en satan ;) Kig med her .. Og Se hvordan du slipper af med dem

Er du som jeg internetdebattør .. hardcore eller mere i et hygge mood tempo, så har du med garanti mødt dem…

Jeg banker ind i dem dagligt og flere gange dagligt … Sådan en højtråbende trunte som jeg, som mange har en mening om.. Tja.. Jeg står åbenbart som en drøm og trækplaster for de småpsykopater.. men jeg gider ikke spilde min tid på dem .. dog kan jeg ikke sige mig fra, at være hoppe i med begge ben- og det er ikke få gange jeg har gjort det..

Dog som man siger … klog af skade ..lært af erfaring 😉

Så er her nogle fif jeg har lært igennem mine efterhånden mange år i hhv mediebillede og på nettet 😉
Håber i bliver klogere og kan bruge det til noget fornuftigt

De der profiler der hersker rundt om på de sociale medier – Den uden profilbillede, men med et eller andet symbol – eller dyreimages.

Nogle de værste findes på facebook og de aller værste findes på Ekstrabladets Nationen.

De kan og vil ( for det er deres eneste formår) kun skabe splid ..og de er dygtige til det !

DE ER TROLLS… 

Og hvad er så en troll ..

Du kan også kalde dem for Internettets brøleaber og undercoveragenter..
Hvad er en Troll?
En Troll er kort fortalt en person der udgiver sig for at være en anden, for at underholde sig selv og andre.
Begrebet er opstået samtidigt med internettet, da Trolls ikke ville kunne fungere ansigt til ansigt, da opførslen er stærkt uacceptabel og opildner andre til had og vrede.

Dette er et almindeligt problem ved internettets anonymitet, folk mister deres sociale grænser, da der ingen repressalier er.

Hvorfor optræder folk i rollen som Troll?
Der kan være mange grunde. Det er for det meste for at se om man kan få folk til at ”bide på krogen”, men også bare for at skabe debat, på en negativ måde. Det er typisk bare billig underholdning, for at se hvor meget man kan ophidse andre mennesker. Troll’ens primære formål kan også være, at få folk til at argumentere for det åbenlyse, igen bare for underholdningens skyld.

Hvor finder man Trolls?
Trolls huserer alle steder hvor man kan færdes anonymt. Det kan være chatrum, internetfora, nyhedsgrupper, kommentarer på blogs og aviser, eller hvilket som helst andet, hvor chancen for repressalier er lig nul.

Det er personer, som ikke nødvendigvis mener, hvad de skriver, men som bare er ude på at hidse dig op og afspore en konstruktiv debat.

Sådan genkender du en troll
* Anvendelse af grimt og nedsættende sprog og de har for vane at angribe dig som person i stedet for det, I diskuterer- de shanghajer tråden …
* Manglende evne til at lytte til fornuft
* Manglende personlige billeder på profilen
* Hurtig besvarelse, som angiver store mængder af fritid eller intet bedre at lave end at starte slagsmål på internettet

Ignorer dem
De fleste trolls er barnlige og ofte sørgelige sjæle uden nævneværdig liv eller social omgangskreds , og som det er med børn, kan det nogle gange være effektivt bare at lade som ingenting. Troll’s egentlige mål er jo at få dig til at eksplodere i vrede, så prøv at bevare roen i stedet ( I know… det svært.. men også ret underholdende når du ser deres reaktion .. læn dig tilbage og nyd det ..)

Kvæl dem i venlighed
Andre gange kan det være en god taktik at svare troll’en med venlighed. De er allergiske overfor venlighed og overskud, fordi det er præcis det modsatte af, hvad de vil opnå. Så undgå fristelsen for at være ironisk i dine høflige og venlige svar. ( den er rigti gsvær.. RIGTIG RIGTIG svær.. men lære du at mestre diciplinen , for du fuld valuta for tålmodigheden

Lad VÆR med at diskutere med dem.. den var værre , men MODSTÅ det 😉
Selvom troll’en hverken kan stave eller har ret i sine påstande, så undgå fristelsen til at give ham en lærestreg. Husk at mod tåber, kæmper selv guderne forgæves 😀
Han trækker dig bare ned på sit niveau, og banker dig med erfaring/ eller prøver på det, den eneste taber i det game.. er dig selv, og det er dig ender med at sidde enten med en knude i maven eller en øddelagt dag/aften .- Fordi du er det ordentlige menneske her.
Så selv om troll’en er øretæve-indbydende dum og provokerende, så glid af på hans ævl, så bliver han træt af dig .. Og giver op, og søger efter et nyt offer for hans trolls

Have fun med din egen troll- hunt .. De er slet ikke så slemme… men de larmer så fælt meget 😉 f94c1297-7133-4b50-bde9-4f3272d6cb4b_l

1 Kommentarer

  • Eս absolutamente amo ѕeu site … Muitо bom cores е tema.
    Você construir еste site você mesmⲟ? Рor favor responda ԛuando volto planejando criar meu próprio
    local e adoraria aprender оnde você pegou isso ɗе оu que o tema é chamado.
    Kudos!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humanisme: upolitisk medmenneskelig holdning, der viser respekt for hvert enkelt medmenneske