Mandag - En ny uge med på de sociale medier tager sin begyndelse

Politisk Rockstar?… or NOT?…

Politiske rockstjerne – eller …

Jeg sidder som så mange andre her i landet og i særdeleshed resten af verden på nåle i de her dage-
Der er nedtælling til at nøglen og dermed faklen,  til et af den frie verdens mest indflydelsesrige og magtfulde embeder skal gives videre.

Findes der politiske rockstars? — og hvis ja – hvem er de?

Donald John Trump :

Er President-elect for USA, samt en amerikansk forretningsmand, grundlægger og administrerende direktør for Trump Organization, og hovedsagelig involveret i ejendomshandel i USA.

Den kommende præsident er en af de mere “unlikeabl”e karaktere og personligheder der nogensinde overtager Det Hvide Hus.
Udover at være forretningsmand, med en smule slibrige historier og skandaler i ærmet- så er han kvinde elsker på den ene front ( altså når de er unge smukke og fra østeuropa- og villige til at hoppe ind i hans seng ) – De mere “gyldne øjeblikke, lader vi tale for sig selv.

 

Så er han også synonym for mange som kvindehader, når vi taler forretning- eller hvis de giver udtryk for at have en mening og holdning, ud over at sprede ben og servicere mandens mere basale behov.
Han er fraskilt og gift, flere gange ( jup- heller ikke set før i den amerikanske historie når vi taler om præsidenter- og det er så helt fair, for det afspejler tiden vi lever i  ) – Og hende han har nu, nægter at flytte ind i Det Hvide Hus, som First Lady- –

Niks hun fortrækker sit gyldne bur i penhousen i New York-
Men smuk er hun sgu 😉

Han er en mand der i den grad har splittet, ikke blot en nation, men hele den frie verden.
Det er første gang jeg nogensinde oplever så meget frygt, over at EN mand, som  er valgt til at tage det embede. –
De europæiske top politikere er total taget off guard og aner ikke hvad de kan eller skal forvente, fra den mand, for han har faktisk ret meget magt, han kan udøve udenom kongressen i forhold til udenrigspolitikken, så jo der er grund til frygt ret så meget, fra det hold.

For hvem er denne mand – hvem er denne Trump som overtræde alle tradtioner, skikke og braller op og rasler med sabler af- ikke blot politiske modstander i sit hjemland, MEN også af sin egen efterretningstjenester, den penge elite som har kastet penge i hans kampagne,  , popstjerne og skuespillere der offentlig siger ham imod-

INGEN VED DET !!!!

Men hvad vi allerede ved, inden han er officielt indsat er, , han er allerede igang med at lægge i kakkelovnen til en større international krise, med BÅDE EU – Rusland og Kina i Øst.

Jo personligt  frygter jeg  .. og jo jeg er sgu ærlig talt en smule bange- eller retter, som dagen nærmer sig, nok mere  panikslagen, for jeg, som almindelig dødelig, i lille Danmark,  har ingen steder at flygte hen, ingen steder at gemme mig,-

Der går endnu ingen rute raketter til Månen eller andre planeter,  for går den mand i den retning JEG frygter, så bliver der ikke noget valg om 4 år, for så findes jorden sgu ikke .. ( worst case  drama-show-,,, jup  i know 😉 ) – men det understreger lige min frygt lidt bedre …

Han er så IKKE en Rockstar ..( i min bog) – måske han bliver det en dag

Stjerner : 0

 

The man – The president – The ikon: Barack Hussein Obama II

Manden han afløser- Amerikans første IKKE Kaukasisk præsident -Han er den første afroamerikanske præsident i USA’s historie:  Barack Hussein Obama II
Ganske kort- han er en mand som har vist det er muligt at åbner op – selv om man er præsident-
Bevares jo han har også lavet politiske bommeret , ingen tvivl om det, og han har i den grad også lavet en masse virkelig gode tiltage for hele den amerikanske befolkning.
Det Hvide hus, blev for første gang i en præsident tid, virkeligt til FOLKETS HUS!!

Og så er han vellidt- han er vellidt, fordi han ikke er glat om en ål, han er vellidt, for han har formået at sidde i Det Hvide Hus som den første præsident nogensinde uden skandaler.
Han og hans familie med Michelle ( smukke smukke – kloge og helt fantastiske Michelle, im a HUGES fan) , er været, er og vil forblive  rollemodeller for mange amerikanske familier, om familieværdier og sammenhold.

OG HAN LAVEDE OBAMA-CARE!!! –
Det er et af de vigtigeste skridt i US.
Det har gavnet rigtig mange fattige amerikaner, som ellers bare har været overladt til dig selv.
Hvad går loven ud på?
– Loven skal dække 30 millioner borgere, der ikke er forsikrede. Samtidig skal den mindske udgifterne. – Hvordan virker den?
– Alle amerikanere skal være dækket af en helbredsforsikring. Man kan være dækket gennem sit job eller ved at købe den selv – ellers skal man betale en bøde.

I min optik ER Obama på mange måder en rockstar

 

Stjerner: *********************************************

 

Hvordan påvirkes vi så her i vores lille andedam?
Den amerikanske ambassadør Rufus Gilfford.

Han evnede lynhurtigt at bruge hele det spektra vi kender fra den amerikanske scene, nemlig at invitere til celebra havefester, gallaer med mere – hvor danske kendiser på A- listen vel og mærker var en fast inviteret, must have, guests.
Adgangskrav : A-list – Homoseksuelt – tv-produceter- hofleverandør- eller anden gavnligt i
i lobbyarbejdet..
Han samarbejdede med flere forskelige tv- produktions selskaber – og han lavede gud hjælpende mig en realityserie :
“Jeg er ambassadøren fra Amerika”

I hele 6 afsnit, kunne danskerne fik lov til at følge en ambassadør – og ikke en hvilken som helst ambassadør, nemlig en AMERIKANSK ambassadør´s liv og hverdag!

Ikke nok med det, manden er smuk, velpolererede…..

MEN toppen af kransekage, og det mest absolute scoop i Danmark som gør ham til vores little darling, HAN ER LYKKELIG VELFUNGERENDE HOMOSEKSUEL, hvilket han heller ikke lagde skjul på! ( heldigvis )
Han valgt nemlig at blive gift med sin partner Stephen DeVincent under stor medie bevågenhed  en dag i oktober 2015 – og hive verdens eliten ind fra hele verden og klart US, til bryllup i lille danevang! – København stod på den anden ende … All in the name of love <3

HELE den danske verdens presse fra slibrige ugeblade, til underlødige formiddags aviser og de mere saglige aviser- inkl SAMTLIGE TV- stationer, stod samlet foran og indenfor på Københavns rådhus, hvor ingen ringere en “The Man Himself, Overborgermester Frank Jensen viede dem
( tja os almindelige dødelig københavnener må nøjes med mindre der, men vi er hellere ikke tv-stjerner eller kendis 😉 )
Vi fik også fornøjelsen af at se deres vielse i div tv-netværks nyhedsprogrammer i løbet af dagen i repete- jov jov HOLLYWOOD HAVDE INDTAGET KØBENHAVN !! 😉

Og i disse dage ser vi så danskere der er gået nærmest i selvsving- nærmest i landesorg, over at Rufus og Stephen forlader os-
Men men men ,de skal jo som diplomati forskriver, rejser hjem til US, når den nye præsident fra det “andet” parti, indsættes, !!

Nu ser og læser jeg så – danske husmødre og andre Rufus – fans, der forlange han stiller op til præsident om 4 år- Sorry gals- I need to tell you something here….

Den kæmpe populariet Rufus nyder i lille danevang, nyder han ikke i US, de ved faktisk slet ikke hvem manden , mange af de amerikanske borgere..

Dog jeg ønsker da dem begge god vind <3
Og jeg kan da godt forstå de elsker Danmark, for Danmark har da behandlet dem rigtig pænt, om omfagnet dem, som jeg aldrig har oplevet at en ambassadør for et andet land, er blevet det før hertil lands 🙂

Rufus egne ord om sin og Stephen´s store popularitet i Danmark kom igår –
til deres afskedsreception på Københavns rådhus for hele den danske befolkning 😀
(Heller ikke set tidligere, når en ambassadør forlader et land, de plejer at rejse i stilhed  )
Han fortæller han ikke havde regnet med den og at han og Stephen blot er 2 ganske ydmyg og beskedende mænd- Hmm… Så har vi nok 2 forskelllige opfattelser af at være beskeden og ydmyg 😀 – men hvem tænker på det- de er jo søde og dejlige begge 2.
Btw: Tak Stephen, for du har jo også været en del af det

MEN MEN MEN –

IM A SUCKER, LIKE THE REST OF US, FOR I LIKE HIM TO <3

Igår klaskede Dronningen så et Storkorset af Dannerbrogordenen på brystet af ham, for sin store indsats for at bringe vore to nationer tættere på hinanden. En udmærkelse, som andre af Rufus Giffords amerikanske forgængere også har modtaget. –

Denne her er velfortjent- for noget Rufus har gjort- så er det dæleme at brande US – og og the way samt Hollywood lifestyle- og gjort Danmark og Ryvangen et lidt mere glamourøs , i de år de har været i vores stolte lille taknemmelig nation!
Tak for nogle underholdende år- både på Facebook, i mediebillede og i små anedoter –

Er Rufus Gifford så en rockstar – HAN ER EN KÆMPE ROCKSTAR – til UG og med korsebånd – Rufus Gifford evnede nemlig at i scenesætte sig selv, som en ÆGTE politisk rockstjene- for jeg har endnu ikke fatte en menter af hvad han stod eller står for, ud over han var Obama´s trofaste støtte under hans kampagne or at blive valgt til US præsident 2008 – og 20012

Stjerner : ************************

 

APRIL

 

16144491_10154120042237201_433973166_n

 

2 kommentarer

  • Thomas

    Ret tom indsigt i det politik som sker.
    Og generel kedelig blog.
    Men held og lykke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kære Thomas –
      Tak for dit input- Jeg kan jo ane vi, i forhold til amerikansk politisk ikke er enige.
      Nu er der så den lille forskel, jeg har en indflydelse på den amerikanske politik, i forhold til præsidentvalget,
      da jeg må stemme til det som dansk/amerikaner med statsborgerskab i begge lande.
      Nu er Blogindlægget her ikke en direkte politisk en af slagsen, Mere en reflektion på de personer
      der pt har kørt i mediebillede, både nationale og internationalt!
      Og mht resten af min blog- jamen – det står dig ganske frit for at undlade at læse den, og endnu mere at kommentere på den;)

      Med ønske om du få en dejlig weekend
      April <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag - En ny uge med på de sociale medier tager sin begyndelse