Er du single? .. Et spørgsmål jeg konstant bumler ind i..

Fræk sex? – Eller fast forhold?…Are you hot or not?…

Can we Keep us warm in the fall ..?? Det er jo altid rart at have en fræk røv at putte sig ind til for at holde varme i de kolde mørke nætter .. eller huuuh???….

1185367_10151597783792201_280959700_n

 

Nu har vi  flashset os selv i de små frække sommerkjoler, vist de smukke brune lange ben, og resten af  “pakken” hele sommeren, og som altid.. Som vanen tro, når oktober er lige rundt om hjørnet, skal vi indkassere sommerens høst, og se om vi kan finde en fast sengevarmer til efterårets og vinteres mørke romantisk nætter 😉

 

 

 

 

Der er jo intet så lækkert, som at vågne op ved siden af ham/ hende der, den super lækre, hvis arme lige passer til ens trætte hoved, hvis smil får os til at smelte, og hvor et enkelt blik og et lille smil, kan få dig op på beatet, så et lille fræk rusketur i lagnerne, en kold efterårs/vintermorgen, kan få blodet til at rulle varm i årende, så dagen får den bedste begyndelse, så alle de skrigende unger i metroen, eller morgensure ansigter fader lystigt væk, i det lille flashback man unægtelig får når man tænker  den en lille time tilbage på den lækre omgang hjemme i soveværelset 😉 ..

SÅDAN skal en arbejdsdag sgu altid begynde gg*

 

 

 

Well jagten er gået ind… Både mænd og kvinde.. er igang med at ryste fjerene på datingmarked, for det er nu det er nu!!… Tiden er inde!!! 

 

 

Hvis lykken skal findes og den mørke tid kan nyde i ovennævnte selskab, og man ikke skal fryse alene, grædende, under dynen på sofaen eller i sengen i selskab med “Birgit Jones unægtelige sjove dagbog” og Ben & Jerrys lykkesageligheder , for gud ved hvor mange vinter i træk …

 

 

 

Vi vil gerne ende der, hvor søndagen ikke længere virker afskrækkende: Men der imod fremstår, som et af ugens absolutte højdepunkter, mens forestilling/drømmen om de  romantiske weekend ophold i små hytter i skoven med bål,varm kakao i klædt moderigtige lækre kasmiresweeters – jeans og fede boots med den rette hæl…. ooooooog igen lækker sex opretholdes

 

( YES Sex and the city har IKKE levet forgæves i de danske kvinde hjernes bevisthed … Remember Carries desperate forsøg i Adriens hytte i skoven ?gg*)

 

 

 

Når alt kommer til alt, er det nok bare bedst, at lige netop den forestilling, fastholdes i fantasien, og kvindernes får lov til at bevare deres Cafehygge med venindernes i deres lokale Cafe Latte helvede hos deres lokale kaffepusher 😉 ..

 

 

 

Samtlige datingsite og sociale medier på nettet er i overloade i disse spæde efterårsdage… Der skrive på tværs af sociale skæl, og der pudset og der kvidres ..

 

Veninder sidder rundt om på cafehelveder og viser “det nyeste” skud af lystne og kærligheds hungrene stakler fra deres inbox, på helt korrekte og nyeste datingsite frem..

Her bliver den intetanende arme stakkels mand, bliver mål- vejet og vurderet af veninders skarpe og kritiske blik 😉

 

Det er jo hos veninderne at vi tåbelige hunkøn, søger hjælp og rådgivning ( de skal jo helst godkende, beundre ens scoreformåen, og i sidste ende sidde med en slet skjult mindre misundelse  *gnæk gnæk*).


MEN hvad fanden..   De fleste af dem, har jo allerede deres “fangst” derhjemme, og har på mirakuløst vis formålet at holde fast i ham der Mr Charming.. og/eller også har de fået ind arbejdet en fast rutine, i dating dressurens univers, således at de mestre at have, en mere fast rotation i den lille sorte notesbog, så de aldrig er singler om vinteren… 😉

Så vi andre håbefulde søstre, satser altså hårdt på, at de da må sidde inde med de vise sten på området her 😉

 

( Mit råd er sgu…. lad være med at lytte til nogle af de høns.. det er dig og KUN dig der skal træffe beslutningen 😉  )

 

 

Well som skrevet.. Inboxene rundt om på nettet boomer, de er brænd varme,overloadet med mails, fra mænd OG kvinder der så gerne vil finde lykken..

Der flirtes og der skrives- de kreative og mindre kreative hjerneceller er sat i spil 😉

 

Men er internettet nu også løsningen og vejen frem til kærlighed og lykke ? …

 

 

Alt i vores moderne samfund afspejler

Fastfood

Fast delivery

Fast alt muligt..

Og nu også et koncept : Speed dating – match dating ( nu skal du ikke engang selv gøre noget.. du sender dine data´er, smider en helvedes masse kroner i nakken på udbyder, og vupti, så kommer Mr or Miss Right flyvende ind i din inbox..

 

 

Er kærlighed i virkeligheden også gået hen  blevet et fastfood produkt, hvor man online nærmest kan klikke sig ind til det man tror man søger.. højde – drøjde- indtægt- hårfarve og stil…

Datingsite der er målrettet :

De smukke – de unge- de fede- de grimme- de akademiske- og så er der det nye site som henvender sig til eliten …Popper op all over internettet..

 

 

Er det skræmmende .. eller er det fornuftigt..

 

I dont know.. Dog .. jeg tænker…

 

 

 

Er det blevet TOTAL  out of fashion, at finde “The One” ( om det så er for this season, eller forhåbentligt noget mere langtidsholdbart)  ude i marken “on your own”? ..

 

 

I “gamle dage” …..

 

Ja ja ja…HALLO!!! … Jeg er altså ikke et mosefund… Men jeg er altså  fra tiden før nettet, smartphonen og YIRK…..  MOBILTELEFONEN…

 

Der gik vi ud ( Nettens bekvemmelige skjul og magelig fordele, var endnu ikke et valg vi havde ) ..

Næææ nej…Vi mødte på forskellige “brændpunkter” i vores lokal miljø..Ude i bylivet, på uddannelsessteder, biblioteker ( en fantastisk sted med bøger lavet af papir gg* ) og mange andre steder ude i virkeligheden….

Så udvekslede vi  fastnet telefonnumre, hvis der var kemi og interesse… ( jup.. Fastnettelefoner er sådan nogle anordninger, som man ikke lige kunne hive med sig rundt i lommen/tasken venner.. De sad sgu fast i væggen derhjemme, ofte med en til 2 ledningen afhængig hvor smart man var gg* )

 

 

Eller også var man til private fester, venneaftner og blev præsenteret for venindens nye kærestes bedste ven eller bror/søster, der endnu ikke var afsat gg*..

Well måske et emne jeg skulle kigge nærmere på på et tidspunkt.. Hmm… -)

 

Well all in all.. efterårets nærmer sig hastigt og ingen har lyst til at ligge alene og fryse under dynen.. så kære venner.. NYD DET.. Åben inboxen.. er han/hun er lækkerbisk, så smid en invitation til at mødes.. se om i er noget for hinanden…

 

Og husk.. :Biografer er IKKE  det bedste sted til første date… Der kan i ikke se hinanden eller tale sammen 😉

Vent til i ER blevet kærester med det stunt 😉 Så har nemlig brug for den “pause”  mens man får en fælles oplevelse 😉

 

Guys.. HUSK … Kvinder er kvinder ..Og vi ELSKER at blive behandlet som kvinder… Træk stolen ud- være galante- ikke noget med en date middag på det lokale pizzapusheri… Hiv spender bukserne på og hæld noget ordentligt foder på kvinden… eller hold dig til en kaffe date…Hvis det er uden for budgettet med en affodring af prinsessen og …JA!!! ..Sorry to break the news… men det ER altså fyren der betaler… når man dater..

Ligesom… at hvis han hente hende på adressen i bil, så stiger han ud af bilen og venter på hende- Det er de små ting der gør udfaldet i at finde prinsessen 😉

 

Kast jer ud i det.. I wish you the best of luck 😉

 

 

April 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du single? .. Et spørgsmål jeg konstant bumler ind i..