Kontanthjælps reformer – sociale reformer … Hvem kan vi takke? 

Torsdag er MADDAG – Vegetar – og lidt om ugens gæsteblogger imorgen

Torsdagen er ofte den længste dag på hele uge

2 arbejdsdage tilbage inden weekenden … Der er nedtælling igang- eller deadlines der skal nås..

Mens der varmes op og ventes i spænding på weekendens kommen..

Jeg venter nemlig selv på at det bliver Fredag ..Dog af helt andre årsager.
jeg får nemlig besøg af denne uges gæsteblogger.
Nemlig den københavnske politikere Finn Rudaizky, som sidder i Borgerrepræsentation for Dansk Folkeparti….
10570318_734585219966700_3672384754160242047_n

Læs et portræt af Finn Rudaizky fra d 9 Jan 2017 i Politikken her:
http://politiken.dk/indland/art5780299/Portræt-Finn-Rudaizky-skiller-vandene
Finn Rudaizky blev så temmelig landskendt i for nyligt, da det kom frem at flere borgermestre i Københavns kommune havde politianmeld ham, og den anmeldelse udløb sig i en tiltale.
Rudaizky blev 2016 tiltalt for at lække “personfølsomme oplysninger” om den formodede gerningsmand Omar Abdel Hamid El-Hussein, der i februar 2015 gennemførde terrorangrebene på Krudttønden og Københavns Synagoge.

Retssagen mod Rudaizky blev indledt i Københavns Byret 18. januar 2017. og køre stadig.
Jeg er tit og ofte meget politisk uenig med Finn Rudaizky, dog bakker jeg 100% op om Finn i denne her sag.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, jeg havde gjort det samme som han… Når en kommune forsøger at skjule deres MANGE fodfejl , som er tilfældet her,…

Og med sådan et mere end ualmindeligt tragisk udfald som dette..

Nemlig det første UDFØRTE  terrorangreb i Danmark, med dødsfald til takkke, ikke bare ET , men 2 uskyldige mennesker skulle lade livet,  oven i hatten begået af en dansk statsborger…
Hvor der flere gange var blevet slået alarm fra hans omgivelse til Københavns kommune om hans radikaliseringen – uden der blev handlet på det..

JO SÅ bakker jeg dæleme op om Finn Rudaizky handling

Når uret bliver til ret- bliver modstand en pligt!

Nå men det er så Finn, der blogger imorgen- og det bliver vild spændende at se hvad Finn vil skrive om, HUSK fredagbloggen hedder “ORDRET ER DIT OG DET ER FRIT!! ” Så jeg er lige så spændt som jer …

 

Nu til MAAAAD …. 

 

God mad..

Torsdagens lille lækkerbisk er en af en vegansk ret – Den er lækker som snack – forret (såå lækker) – eller bare den der lækre mundbid, du slet ikke har lyst til at dele med nogen, når du sidder godt puttet ned i sofaen , med en dyne og noget lækkert .

Det er nemlig en rigtig lille fræk japansk ret, der forkæler dine smagsløg op i et leje hvor englene synger..

Det er så forrygende at folk tror vegansk mad er så svært at lave…

Det er er det ikke, faktisk er mange velsmagende vegansk retter ret simple, og med så få virkemidler at du får de meste eksklusive nærmeste luksuriøse smagsoplevelser – og så til en billig penge 😀

Så fat spisepindende og sæt igang . du vil ikke fortryde..

Asparges med sort GOMA dressing ( sesam sauce)

asparagus_gomayogoshi1-sidebar

Asparges med sort sesam sauce

Omkring 20 mellemstore tyk asparges stilke

3 spsk. sorte sesamfrø

1 spsk. sukker

2 tsk. mirin

2 spsk. soya sovs

Nødvendigt udstyr: morter og pistil.

Trim den hårde træagtige del fra bunden af asparges stilke. Skær stilkene i ca 5 cm lange stykker.

Bring en gryde med lidt saltet vand i kog. Læg i aspargesstilkene i først.
Kog Indtil de bliver fine lysegrønne og stadig lidt sprøde, et par minutter MAX.
Så tilføres aspargeshovederne og kog yderligere et par minutter. Hæld vandet fra, og blancher Kort i koldt vand. Hæld vandet fra

Rist sesamfrø i en lille tør pande over medium-høj varme, indtil frøene begynder poppe ( hold godt øje med dem, det går hurtigt) . Fjern straks, fra varmen og hældes over i morten. Lad med køle lidt af – de skal stadig være lidt lune når du nu begynder at grinde dem – når de bliver en smule ”pudret at se på, tilføres sukker og du forsætter med at grinde til sukker og sesamfrø bliver en grå masse.
Så tilføres mirin og sojasovsen og det hele males til en sort pasta

Bland sesamdressingen ( den sorte goma) med aspargeserne – Og HUSK at servere retten flot anrettet- selv om det er en gudespise, så vil den ikke være særligt smuk hvis den bare klaskes på en tallerken– anret den på en smuk hvid plade, og drys evt med lidt alm ristet sesamfrø og granatæble- se DET er lækkert

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontanthjælps reformer – sociale reformer … Hvem kan vi takke?