Terrorens grimme ansigt- Hvis er ansvaret ? og kan det stoppes

I kærlighed og respekt- En hyldest til en ægte gadehelt : Steen Rosenquist

God formiddag <3
Sikke et smukt vejr…
Jeg starter dagen med en hyldest – en hyldest til et menneske jeg elsker og respektere meget meget højt <3

Nemlig Steen Rosenquist !

12391109_946209692140076_5281259540559932169_n

Steen er det tætteste jeg har på en bonus far i min hverdag !
Han er min fortrolige..
Han er min meget nær, kære og højt elskede ven <3
Han er et menneske med hjertet det rette sted og han lever, ånder, kæmper for og tror fast på konceptet ” En chance til” for alle mennesker <3
Steen var familiemenneske, som endte i et misbrug, af bla hårde stoffer, han endte på gaden hvor han levede i rigtig mange , på det vi kalder for bunden af samfundet – Han levede på gaden, som gadehjemløs.
Han lavede ALT hvad en junkie gør for at overleve på gaden.
En dag villle han ikke mere, og kan samlede sit liv sammen ( ikkke så let som det lyder dog 😀 ) Det er nu en del ( mange) år siden.
Med tiden blev han formand for SAND hovedstaden – og senere LANDSFORMAND for SAND.
I dag er han formand for paraply foreningen, Månestrålerne,som vi stiftede for snart 2 år siden, som også hjælper udsatte og hjemløse!
12792225_337889476335274_3456412344033255532_o-1
Og NU i 2017 … Nu er han opstillet i Glostrup kommune, til det kommende kommunalvalg, som repræsentant for Enhedslisten!

( Stem på ham hvis du bor i den kommune, og du er sikker på der er en der kæmper for dig dig, hvis du er syg, udsat, reformramt, eller blot har brug for et menneske, en politikere der lytter til sine medborgere- og husk jeg er ikke enhedsliste)

16831123_1285556104872098_8406510798038835398_n

Steen stod der for mig, for år siden, da jeg røg ud i mit stormvejr- han støttede mig, bakkede mig op og han kæmpede for mig- DET har jeg aldrig glemt. Som en af de eneste inden for – så at sige- egne rækker i forhold til hjemløse og udsattearbejdet !
På det tidspunkt kendte vi ikke hinanden såååå godt- og slet ikke personligt- Men Steen– ja Steen kæmper for retfærdighed, og anstændighed- Så han hopppede ikke med på bølgen af folkedomstolens dømmende uretfærdige hårde hammer- han satte sig ind i min sag, og gik imod folkedomstolen !
Og i dag, når han møder fordømmende ord om min person, stiller han skarpt ind, og svar rapt igen, med dokumentation og modargummenter-og får lukket munden på sladder, ondskabsfuldhede, og ikke mindst de florene usandheder folk til stadighed “ved” om sagen og min person- og de bliver så flove!
Steen Rosenquist er et menneske der indgylder respekt- respekt fordi han er et kærligt – arbejdsommeligt og elskeligt menneske, der kæmper – han kæmper for den svage, den udsatte, den hjemløse, og han er dæleme også retfærdig – og ikke blåøjet naiv i sin kamp, for han slår hårdt ned i rækkerne, hvis de ikke opføre sig anstændigt og ordentligt!
Og Steen Kæmper- han kæmper selv om han er alvorlig syg, med Bla KOL .. og han stiller op for fællesskabet – <3

 

Steen og jeg har lavet så mange ting sammen efterhånden <3-

Det er så berigende
Vi har hold juleaften sammen, for en masse gadefolk/ hjemløse- og det var en af de bedste aften for mig i nyere tid <3

Vi har stiftet foreningen Månestrålerne sammen, som i dag bliver givet videre til mennesker, dygtige og hjertevarme mennesker, der skal bære Månestrålerne ind i fremtiden.
Vi har lavet nødherberg, indsamlinger,juleaftner, happings  og vi har fejret bryllupper og festet med kaffe og råhygge- Vi protesteret sammen, vi kæfter op sammen, og vi kæmper altid for retfærdighed, anstændighed og værdighed SAMMEN!!!

Til demo foran hoppeborgen en kold vinterdag 3

Til demo foran hoppeborgen en kold vinterdag 3

Når jeg, i efteråret skal sige JA- til den mand jeg elsker, så bliver det af 2 omgange – Den ene gang på en eksotisk strand med sol og vind i håret,i let sommerkjole, blomsterkrans på bare tæer og palme i baggrunden.

Og den anden- Der vil vi være omgivet af venner og familie- og her- lige her- er det Steen Rosenquist som skal give mig bort – Fordi, han er den ekstra far, den sindsyge dejlige og fantastisk ven, det reneste menneske, trods alle sine unoder i fortiden, det bedste af det bedste – der findes i min verden, men endnu mere- fordi jeg elsker og respektere Steen så højt som en kæmpe del, af min selvvalgte familie – hvor vi dele menneskesyn og respkten for os alle- trods forskellene <3

Denne lørdag tildeler jeg i Steen´s navn- for han fortjener om nogen, en solskinsdag med kærlighed

Knus og i kæmpe respekt
April <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrorens grimme ansigt- Hvis er ansvaret ? og kan det stoppes