Grillet peberfrugt suppe

ÆGTE italiensk minestrone suppe

Denne suppe er en familieopskrift fra min kæreste italiensk familie.
de er rablende gale de italiener- Mad er nærmest en religion for dem.
Husk italiensk mad er ikke bare italiensk- Italiensk mad er bygget op på familietraditioner og regioner i landet, derfor kan en suppe eller ret smage væsentlig anderledes i syd end i nord- For man bruger forskellige råvare fra de forskellige områder.

Italiensk Kærlighed i en skål

Italiensk Kærlighed i en skål

Budget: ca 50 kr  antal potioner: 8-10 stk tid : alt med kærlighed .
Indkøb, ja der er specialvare i denne her, men alle byer med respekt for sig selv, har et supermarkede med italienske produkter- og er du heldig og bo i KBH så har vi Supermaraco . Vores lille italienske madhimmel i storbyen

Ingredienser:

2-3 spsk ekstra jomfruolivenolie ( efter temperament)
1 -2 store hakkede løg
172 mellem  selleri hakket
1 bt snittede porre, kun hvide og lette grønne dele
6 stk snittede gulerødder
1/2  hakkede rødkål
2-3 fed hvidløg, revet
125 hakkede grønne bønner
150 g hakkede zucchini
2 stk snittede sød peberfrugt
1 bt finthakket persille
2 store flotte modne friske tomater
75 g små supperhorns paster eller andre små tørrede pasta du kan lide
1 1/2 l Grønsags bouillon
125 g cannellini bønner
½ tsk sort peber
½ tsk havsalt
1 spsk frisk timian, hakket
150 g pakket spinat, hakket

minestronevegetabels

Sådan her gør du – og det er slet ikke svært 😀

I en stor massiv gryde, varm olivenolie, løg, selleri, porrer, gulerødder og kål.

Brasser i ca 15 minutter over medium til  lav varme, husk hele tiden under omrøring til grønsagerne er faldt lidt sammen og er lidt blød.

Tilsæt resten af ingredienserne undtagen spinat og tilsætte så din grønsagsbouillon.
Kog suppen ind, under lav arme og lad den simre i ca 45 minutter. Smag til med dine krydderier,  Tilsæt så din hakkede spinat og kog ind i små 10 minutter. Smag så til igen.  Pastaen hældes i,  i løbet af de sidste 10 eller 15 minutter af madlavning ellers bliver de smattede og udkogte og det skal de ikke være, de skal være al dent
Hvis suppen er  for tyk, tilsættes mere bouillon.MEN det er en smagssag 😀 Jeg elsker tykke supper med volume.

Tips til servering :
Riv Parmigiano ost på toppen og evt lidt hakket frisk persille.  det smager himmelsk .. Og husk altid et godt stk hjemmbagt brød til 😀

Tips 2 :
Denne suppe bliver kun bedre og bedre- dvs den er bedst at lave dagen før du skal bruge den 😀 Så får du mere smag- Den er fryse egnet dog lad være med at fryse pastaen med 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet peberfrugt suppe