Hvad vil det sige at være mentor - Beskæftigelsesmentor!

Når kultureliten begynder at “belære” os om deres dyrebare tid!!!

Jeg faldt i weekenden her, over journalist ved radio 24/7 og B.T Peter Astrup´s blog på B.T!

Damn it – jeg skulle lige tøjre mit blodtryk, for jeg blev virkelig provokeret af manden fuldstændige idioti og belærende løftet pegefinger!

Tænk at en mand der sidder men en nogenlunde fornuftig uddannelse, end ikke evner at se ud over sit eget!
Bevares.. jo jeg kan godt ser den “humor” han forsøger at lægge for dagen, i sit “brok”-indlæg, dog evner jeg også at se bagom dette – Der er flere dybder end blot et mavesurt opstød – i lige her og nu-momentet
Og det håber jeg da inderligt også Peter Astrup selv kan se, hvis han selv, lige gad for et kort øjeblik, gad at trække sig selv ud af ligningen og tage en dyb indånding, og tænke sig om!

 

For selv om jeg også selv bliver -( Og det gør jeg sgu )  i stresset hverdagssituationer, presset af at en kunde gennemchekker sin bon, mens jeg står der, lige bagved og tripper, og bare gerne vil hjem efter en arbejdsdag,og finder en eller som ofte flere fejl på sin bon, så ved jeg også betydningen af denne fejl, på flere fronter.

Så jeg finder faktisk dette blogindlæg , for både nedladende og ugennemtænkt!
Det gør det så ikke bedre af, det skrevet med en forbavsende ugennemtænkt arrogance, af journalisten Peter Astrup, hvilken faktisk forbavser mig !

Jeg selv,  er en af de koloriske fascister, der gennemchekker min bon HVER gang jeg handler og ofte med en pæn sjat fortjeneste på privatøkonomien- i snit 4-500 kr mdr oplever jeg det kan løbe op i – i fejlscanninger i de supermarkeder jeg handler i ( Netto- Rema 100- Coop og Irma ) –

Jeg har aldrig oplevet det i Aldi – som jeg også handler i – ( De har de lækreste billige ready to make, veganske produkter jeg er så afhængig af i MIN travle hverdag) !

 

Blog fra Peter Astrup - B.T

Blog fra Peter Astrup – B.T

Ikke fordi jeg går på røven af det ( for det gør jeg ikke ) , dog gør jeg det fordi jeg ikke vil betale mere end jeg skal for en vare jeg har taget ned af en hylde i et supermarked til en oplyst pris.
Her har jeg lavet et helt simpel regnestykker – ( i skoleelevens tankesæt)

Prøv at regn på økonomien ( dette er en gennemsnitsberegning) således :

 

3 kr x 100.000 fejl indscaninger pr dag i blot EN supermarkedskæde x 30 dage.
Det er lig med en uberettiget merfortjenste til den pågældende kæde på igennemsnit:
9.000.000 kr / mdr
Dette giver på årsplan:

108.000.000 kr !!!!!

Dette er blot simpel regning- jeg ved der kan laves mere professionelle udregninger – Hvilket så ville klæde en journalist, ansat på 2. landsdækkende medier, MEGET bedre at gå ind i , og undersøge nærmere …

 

SÅ med dette lille regnestykke i mente, SÅ DET BLIVER JEG VED MED AT GENNEMCHEKKE MIN BON, og opfordre andre til at gøre det samme- Og så vil jeg fremadrettet, starte med at tage en dyb indåndning i kassekøen, og nyde det velfortjente stop i min travle hverdag, når kunden foran mig, gør det samme.
Iøvrigt kære Peter Astrup
De der 2-3 10 -20 kr kan gøre en KÆMPE forskel på et lille månedligt budget for en reformramt familie – Den kan gøre forskellen på et helt måltid mad for en familie!
Så jo det kan godt være DU vil hjem til din familie og ikke “spilde” din dyrebare tid- Det må være rart at have den økonomiske frihed og overlegenhed til at priotere på den måde det er desværre ikke alle forundt i dagens Danmark!
Jeg må så lige indskyde- hvis din tid er så dyrebar, som du jo indikere her den er, så findes der en masse fantastiske andre muligheder for at handle sin dagligvare på internettet!
Rema1000 – Nemli´og andre gør det, og de levere lige til døren.
Kære Peter Astrup,

jeg lover dig, jeg stopper med at chekke min bon, den dag supermarkedkæderne giver DETTE overskud som de har “snydt” sig til, enten retur til kunderne ved at få styr på deres shit- eller donerer dette beløb til udsatte familie – så de kan få mad på bordet!

Læs Peter Astrup´s blog her.:

https://www.bt.dk/blogs/astrups-loerdagsbrok-skraat-op-med-din-rabat-paa-tomater-du-skal-ikke-stoppe

 

 

Ha en forsat dejlig søndag derude

April 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil det sige at være mentor - Beskæftigelsesmentor!