Kinesisk wok: Gris i lime

Kirsebær/nutella snitte

Øj venner- denne her kan du lave med dine børn – hvis de overlever- for de er så nemme og Så syndige at du IKKE vil dele dem med NOGEN!!

16700110_10154190368257201_1094766792_n

Arbejdstid : 5 min – bagetid 8-10 min – Spisetid : de forsvinder som dug for solen –

Du skal bruge:

1 rulle Butterdej ( NETTO´s er fantastisk- det behøver ikke være den dyre)
7 klatter nutella

1 glas Italienske Toschi Amarena kirsebærsauce, den røde  OG DET SKAL VÆRE DEM <3
Floremelis og æggehvide til hhv pensling og drys

SÅ hurtigt gøres det og det er det hele værd

SÅ hurtigt gøres det og det er det hele værd

Rul dejen ud, skær i 7 aflange strimler – fordel nutellaen på 1/2 af striben- læg de syltede kirsebær oven på nutellaen, og spar IKKE på dem .
Fold den anden halvdel hen over – mas med en gaffel- prik med gaflen oven på snitterne så dampen kan komme ud under bagind, ind i en ovn 200 g 8- 10 min – drys dem omgåenden med sigtet floremelis hen over og en ordentlig klat syltet kirsebær ved siden af- TRO MIG- du nægter at dele dem fremover når d ulaver den- det er sååå syndfuldt at du vil have dem for dig selv 😀

Velbekommen

APRIL 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kinesisk wok: Gris i lime