Kære Danmark- Hjemløshed ER bare IKKE OKEY !!!

Man giver da herbergsdronningen en hjemløs i Valentine´s gave ;)

Valentine´s  – Kærlighedens og de elskendes dag <3

I dag er det Valentine´s og jeg elsker den dag..

Min kæreste har det med at gøre noget helt særligt, og det gjorde han så også, igen i år ….
Dette indlæg er- vil jeg gerne tilføje skrevet i fuld accept af Verner og dette er skrevet i kærlighed, med respekt og med humor !

Selv et hjerte af is, vil smelte af kærlighed

Selv et hjerte af is, vil smelte af kærlighed

For hvad giver man kvinde som faktisk ikke ønsker sig ringe eller guld og faktisk ikke rigtig gider chokolade ..
Man SER hende.. !!! og så giver man hende en hjemløs …
Eftersom jeg jo er kendt som herbergsdronningen, så kom min forlovede hjem med Verner.

Verner er hjemløs, tæt på de 80 år, og han går rundt her på Nørrebro, og som Verner selv siger – så er det lidt pip og ro i kukkassen ind imellem.

Verner og André har efterhånden haft en lille te á te uden mig, igennem de sidste par uger, rundt om i byen .. De har mødtes ved tilfældigheder på en tank i Vanløse, et hjørne i midtbyen og nu her på Nørrebro, hvor vi bor.

Igår stod Verner uden foran vores lokale NETTO, og han jammerede sig, han havde tandpine og han frøs noget så guds jammerligt.
Min vidunderlige kæreste gik hen til Verner og spurte om han var okey..

Verner fortalte han om hans tandpine, og at det havde været en ret hård nat, fordi han faktisk ikke havde lykkedes ham at finde et varmt sted at sove, natten før, pga tandpinen. – Den der smerte gjorde hele verden en smule mere uoverskueligt og det samme blev mennesker for ham, når han havde ondt – FULD forståelse, jeg er lige sådan, trækker mig fra verden, hvis jeg har ondt.
Han havde ikke meget  overskud på energikontoen..og han var sulten .. og en smule konfus.

André tog omgående sin telefon, og og sagde til Verne, jeg ringer lige til min kæreste, for hun kender helt sikkert nogen som kan og vil hjælpe dig med den der tandpine
Så de ringede.. Og alt mens jeg forsøgte at finde en akut løsning til Verner, gik min kærestes telefon død for strøm.

DET skulle da ikke forhindre os i – at Verner skulle have hjælp, så André tog Verner og hans ting med under armen og tog Verner med hjem.

Jeg skal lige understrege at Verne er en ganske nydelig herre.

Han var og er meget pernittengryn. Og han var også alt meget bekendt med hans egen “sociale ” position.. ( og det til skyder jeg vores omkring liggende samfund i skoene for, for hvem filan banker ellers sådan en gang fis ind i mennesker ) og derfor var han meget ydmyg og ville ikke være til besvær..
DET fik vi hurtigt manet i jorden, for både André og jeg fortalte ham, at han var en helt almindelig gæst i vores hus, og han derfor også ville blive behandlet som sådan. Ergo, han ville blive budt for både mad og drikke- og mulighedheden for at slappe af og bare være sig selv, lige som alle andre der kom i vores hjem!!!

I vores verden, og det er altså no affence den rigtig måde at se tingene på, ingen forskel på os mennesker , andet end, vi har en hoveddør og det han Verner ikke.

Så vi bad ham inderligt om at forstå, vi faktisk nød hans selskab lige så meget som den næste gæst der ville komme ind af døren.

 

Det blev så hyggelig en eftermiddag, og begyndelsen på aften.

Verner tog herfra omkring kl 19, og der havde vi fået snakket, grinet og Verner havde fået sig en god tiltrængt lur på en lille time på sofaen, med tæppe over sig.
Jeg fik talt med Mændende hjem om deres tandlægeordning, og vi fandt sammen ud af, at Verner skal i dag på Kofoed skoles tandklinik, og få fixet den der av av tand ..
Og SAND´s landsformand og min egen formand i Månestrålerne Steen Rosenquist, som hjalp med guidens til de gode spisesteder og væresteder igår med åbningstider ect ( love u allways Steen)

Vi fik spist ostemadder og drukket varmt saft- og smertebehandlet Verners tandpine og så blev der blev udvekslet røverhistorier fra Vernes ret spændende liv.

Han er nemlig ægte Nørrebro dreng, født i Steffansgade 🙂
Så han kunne fortælle os en masse om området.

Han ville så ikke spise med, vi lokkede ellers med hakkebøffer, men han havde en anden aftale, Men vi fik aftalt at han altid kunne kigge forbi til en kop varm og hygge – eller en lur og varme, hvis han ønskede det.  Og vi har faktisk også inviteret ham med op i sommerhuset i det svenske, for han elsker naturen, og vi vil meget gerne have Verner med i nogle dage deroppe – tror virkelig han vil elske og nyde det.
Det blev han super glad for ..

Vi var så glade og overvældet over det her helt uventet men oven ud fantastiske besøg, af et skønt menneske. Så vores lille familie er nu blevet beriget med en ny ven af huset 🙂 Det er da den bedste Valentine´s gave man kan få –

SÅ jov, hvad vil jeg med denne her beretning?    …. JO  – 2 ting

Den ene er Valentine´s er kærlighedens dag- for de elskende .- og for hinanden !

MIN kæreste ser mig, han acceptere og anerkender alle de steder hvor jeg har et blødt punkt, og de ting jeg brænder for …
Og han handler på dem, og tager dem til sig – omfavner dem, selv om han ind imellem brokker sig over jeg bruger for meget tid, på alle andre end mig selv.. hehehe men SE jeg har “smittet ham..
Og han nyder det faktisk 😀
DET ER SGU DA  KÆRLIGHED !!

Kærlighed er også at han tager et medmennesker med hjem, som fryser og har brug for lidt nærvær og hjælp, med nogle småting- Ting der tage få minutter for os at ordne, men som betyder så meget, for et menneske, hvor verden til tider er en smule overvældende …
At han bekymre sig om en medborgere og henvender sig til ham, og høre om alt er okey og handler på det, når det ikke er ..

Så min kæreste er bare et fantastisk menneske, han er hjertevarm , han er romantisk, han er åben, og han har taget en verden til sig ( hjemløse og udsatte) som han aldrig havde taget stilling til eller været en del af før ham og jeg. Han ser mig, og acceptere mig, med alle mine fejler og mangler til trods.
Han smiler når han ser mig, han kysser mig, hver eneste gang han kan få sit snit til det ( hahaha selv når jeg taler i telefon) – Han klovner og driller , og ikke midst, han står der hver eneste gang jeg får en eller anden vanvids ide til et projekt jeg NU vil lave, og han støtter og hjælper mig hele vejen igennem
Det gør ham i mine øjne til et af den smukkeste mennesker jeg har i liv <3
Happy Valentine´s

April <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Danmark- Hjemløshed ER bare IKKE OKEY !!!